Planer ändras lättare än du tror!

Frågade mina vänner tidigare i sommras vad de gjorde slutet av Juli början av Augusti, självklart ville de veta varför jag undrade så jag sa de - resultatet blev att de inte skulle göra något mer än att umgås med mig då jag hade helta huset för mig själv.

Svaret gjorde att min familje beställde flygplansbiljetter utan mig till lägenheten nere på Grand Kanarieöarna utan mig. Såg fram emot att umgås och bara vara vi vänner men självklart ändrades planerna och först fick jag veta att den ena skulle jobba dock ledig några timmar ibland senad sa den andra att det var dags för semester. Så ja ni kan nog gissa vad det första jag gjorde den kvällen jag kom hem...

Så nu sitter jag här med två väskor packade och berädd på att bli brun och fin än en gång. Förra gången var det Sturup nu blir det Kastrup - ni vet man ska inte göra samma saker alltid utan bra med variation! Dock bara på saker man gör!

Ha det underbart och ha det trevligt på semestern och jobbet - kunde ha varit vi istälet som njöt av att ha varandra och att vi var nära för vem vet vad som väntar oss till hösten!

xo C


Tankar



Ibland blir det inte som man tänkt sig.
Ibland ändras planer och saker blir inte av.
Ibland finns människor vid ens sida och ibland lämnar de.
Ibland lovas saker som ej går att hålla.
Ibland överraskas man för att sedan bli sårad.

Varför ens orka bry sig om ord och visor,
varför gå och vänta på något som du innerst inne vet ej kommer ske,
varför tro på det som sägs,
utan ta reda på vad som är fakta och vad som är vision!

C



Snabbis

Stora väskan står full vid dörren, handbagaget ligger utspritt på golvet och jag ska snart iväg!
Stor tid att lägga mig i sängen och få 1min sömn. So long världen, på återseende för nu ska jag och min rosa rullväska snart lämna R!

Sov gott och dröm sött så hörs vi snart igen!
xo C


Uggleögon

Som vanligt har tiden sprungit iväg och det borde vara tid för mig att sova, gör jag? Nej, ustället lullar jag runder ute på internet för att fördröja tiden. Bilen rullar om mindre än 1h och här sitter jag i min svarta kontorsstol alldeles för vaken. Rummet är nog uppe i 30 grader och jag sitter snart bara i underkläder, ok to much information! Haha

Veckan har rullat på då jag hunnit med allt mellan himmel och jord. Första doppet i segelstorp, varit KaptenC, festat, varit chaför, skrivit låtar, packat mm. 

Vännen Tina lämnade för bara några minuter sedan mitt kära hem då hon kom hit efter sin roadtrip. Det blev prat, mys med The Last Song. Helt underbar film, fattar dock inte varför T alltid måste hitta filmer då resultatet blir en spann full med tårar om inte mer. Filmen ledde till diskution om sjukdommar som man arver, då vi sedan kom in på om vi hade människor i släkten som dött av ex cancer! Hemsk sjukdom, den där cancern - något som lett till många våta kinder och brustna hjärtan!

Tusen tack för underbar kväll Tina! <3

xo C 


Sommarfest

Hej alla underbara människor,
nu har kl hunnit bli 03:32 och jag är inne på min andra dag/natt i festernas värld.
Idag var det Sommarfest här hemma för de tre stora dagar som vi undvek förra månaden med att dra utomlands
(20år, 10år, 45år).
Igår kom jag inte till säng fören närmare halv 5 efter att med vännen T ha varit nere i Båstad där det började med Sofis mode för att sedan följa upp kvällen med Pepes Bodega där vi var VIP gäster. Dagen i ära blev det som sagt firande av våra tre stora dagar i Juni, tar mer imorgon när jag vaknat till och känner mig mindre rund under fötterna, då det just nu känns som det är på gränsen.

Sista låten jag kommer hänga med på innan jag stänger öronen är Love The Way You Lie av Eminem vs Rihanna då festen fortsätter utanför fönstret av våra trogna gäster har jag som sagt bestämmt mig för att kvällen är slut för min del!

Mer saftigt om "gårdagen" och "dagen" kommer imorgon när jag väl stiger upp från min underbara säng.

xo C


Lübeck 2010


Weekend nere i Lübeck är något jag rekomenderar stort, sen att du även plockar med
dig vännen gör saken inte mycket sämre.
Då stora tjejen gått och fyllt 20 nere i Australien bästemde jag mig för att hennes födelsedags present skulle bli något med bara hon och jag då hon varit borta så pass länge. Så jag tog fram papper och penna där jag skrev ett mindre fint kort till henne att hon skulle vara ledig den kommande torsdagen-söndagen-endast detta.

Lyckad födelsedags present och weekend då vi hann med det mesta.
Vara turister, shoppa, bada, strosa, äta, mysa, dricka, skoja o stimma, leka med mina småsyskon(poolen och lekplats), busa, prova kläder, spana snyggingar, njuta av underbart sällskap och miljö 
- Måste jag säga mer än att det var något jag lätt skulle kunna göra igen!






















RSS 2.0