Från den ena till den andra, låt det gå-låt det gå, låt det aldrig stilla stå!

Efter en "hård" arbetsdag blev det hem för att snabbt få i sig lite kvällsmat för att sedan bege sig iväg på nästa arbete'...

Här blir det äntligendags(förutom skolarbeten då, menar mer ute i vardagliga livet då det arbetet jag gör ska bli mer än pappmache/modeller) för att använda mig lite av allt jag lärt mig nere i Köpenhamn - ritningar!

Underbart att vara lite kreativ trots mormor sitter i örat och säger ifrån när jag gör något som inte passar in i hennes stil och tanke hur resultatet ska visas se ut.

Nu ska jag 'pysa' för att trycka i mig min andra kvällsmat.
C


Lördag igen!

Snart har ytterliggare en vecka gått! Helgen spenderas i stugan, då jag äntligen ska få vara med en saknad vän! Igår tog vi oss in till stan för att titta på bio, "jag saknar dig" stod på schemat, en film som handlar om tvillingsystras som snart ska fylla dock får inte Cilla vara med om den stora dagen. Istället lämnas Tina ensam, får klara sig själv utan sin ena halva! En mycket gripande historia som utspelas utifrån en sann händelse. Efter bio blev det stugan där Frida mötte upp oss, efter mycket om och men var vi samlade igen. Prat och skratt spenderades under kvällen både i soffa och säng för att sedan somna in och vakna till de enorma och massiva knallarna runt om oss! Soffan är intagen för mer än två timmar sedan och vi tittar nu på Harry Potter och halvblods prinsen, hur länge detta nu går då åskan närmar sig igen! Vem vet vi har bl.a. Pratat om Ullared! xo C

Trots man tror i kyrkan...!

Så 'tror' jag precis har skrivit en av mina bästa låttexter någonsin. Får bara se till att få rätt melodi, vilket jag vet kommer bli SÅ mycket svårare! C

Hoppas du läser detta och inser.....

Ens sak jag har lärt mig, eller en stor sak som innehåller många små olika saker, är att man ska inte geupp! Så det tänker jag inte göra denna gången, jag tänker stå för det jag tycker och känner och hoppas på att du inser hur fel du har. Även om du fått för dig en sak nu betyder inte det att det är den som stämmer det kan bara vara nerverna som spelar dig ett spratt och gör att det händer som du inte vill ska hända - du mister någon! Jag tycker det är värd en andra chans precis som allt annat är värd en andra chans för vem vet om ett år kanske du ångrar dig! C Ps. Finns mer att säga men tänker verken göra det här över eller över Nallen! ds.

Söndags mys/umgänge

Tack gode **D för vänner! Jag vet inte hur jag hade klarat mitt liv utan alla underbara människor som finns.
Tack för denna underbara dag vännen min, behövdes mer än du anar. Behövde få en varmande kram och prata av mig och även få vissa saker tydda utifrån din syn och din vetenskap - mest för att ta reda på att jag inte är så galen och osäker på mina egna tolkningar.

Vad är det som sägs, Stängs en dörr öppnas ett fönster!

Nu blir det film eller en serie, tänker sitta uppe till jag känner mig mega trött. Då jag aldrig kommer orka gå till säng och lägga mig för att "välkomna" alla tankar som jag sedan blir ledsen eller jätte nere och besviken på.

God natt, C


Ron Pope - A drop in the Ocean


Heaven

"Love Is Not Blind But The People Who Are Can Be."

RSS 2.0