Svart Hål

Gå in i väggen, saknad, sjukhus, el-shockar, borta, lämad, saknad, hjärtkrossare, skillsmässa, sjukdommar, lämnad, skola!!

Vet inte hur mycket mer jag klarar innan jag är en del av detta. Ska klara det, kommer klara det, MÅSTE klara det. Vad ska jag annars göra?

Vad jag behöver dig NU!!!

C


.....

Ska nog packa alla mina saker i en och samma ryggsäck och bara lämna kalla Sverige!



Verkar som det är det som behövs för att folk ska kommentera och bry sig!!!


26 februari

Efter äventyret söderöver med vännen Rebecca blev det 60 års kalas. Ensam i min ålder så efter några timmar sprang jag hem(fem vägar ner) hämtade bilen och begav mig till Hallavara.
Fort. på filmen, film,  mys, prat och kortspel innan sängen kallade på oss, kanske mer skrek!

Idag har man hunnit med lite av allt, Båstad, Grevlie, Förslöv, Farmor/farfar besök, tagit bort isen från vår uppfart och tittat på när småsyskonen jobbat med deras snö-iglo.

Nu blir det säng då morgondagen har många punkter som ska strykas.

Sweet dreams!
xoxo C


All you need is a friend

Sätt inte för höga förvätningar på drömmar
och framtid, Allt kan häda och det är
lätt du blir besviken vilket ger ett negativt resultat.

Drömm vidare och sträva efter det du vill så löser det mesta sig, vad som än händer så har du en vän!


xoxo C



"Faster" 60, och jag har inga kläder!

Jag har inga kläder!...
Vet det är en fras många säger men jag har verkligen inte några. Har provat 4 om inte mer olika klädstilar nu på 10 minuter och för varje plagg jag har kommit ut med i köket har varit mer elelr mindra roliga. Haha vi ska vara på 60 års fest om 3 minuter och jag har ingen anning vad jag ska ha på mig. Tur dock att frabror och "faster" bor tre vägar här ifrån.

Vi får väll se hur jag går dit, inte intresserad att gå dit naken precis, ändå 60 års fest!
Må min gaderob vara stor men kläder finns där inte när man verkligen behöver - HJÄLP!

Måste dra då tiden ej finns kvar längre till detta. Ni får se resultatet senare ni måste jag verkligen dra då vi ska vara där om mindre än 1min.

Ha en super kväll så hörs vi och ses!
xoxo C


24 Februari

Inatt vid sådär 00.10 la jag ner min röst 'För snö'!
Hoppas nu på underbar vår med all dess innehåll..

Detta varade dock kanske inte så jätte länge då jag, M och C har spenderat dagen tillsammans. Syskonkärlek finns det gått om då vi alla tre tröttar ut halsen väldigt snabbt och blir helt plötsligt tysta och snälla mot varandra. Var påväg till danskesjön idag för skidsko åkning då vi stoppades bara några ynkla 100m ifrån, orsaken var trafikolycka - o tankarna flög snabbt vidare till kvällens händelse och jag var till baka till ruta ett! 

Nu ska jag krypa ikojs och sussa sött då jag blir hämtad tidigt imorgon, menar TIDIGT för att vara en fri dag!
Ni ser mig på drivan imorgon bitti, sover antagligen någonstans, sen vet jag dock inte var jag tar vägen efter! Vet en sak och det är att det blir 60 års firande av "faster" imorgon.

Sweet dreams! 
xoxo C
 


Vår känslor!


Ny vecka - mer snö

Precis inkommen från jogging turen med minsta lillasystern C! Längre och längre för varje gång - känns riktigt bra! :)
Halvvägs stanna vi till för att där lära C afro-dansen som hon så länge tjatat om. Blev en grymt roligt och skratt retande pause som jag sent kommer glömma - glad jag har arvt de gener i familjen som jag har!
Nu blir det mat för att jag sedan ska åter gå till mitt kallarum för städning och nertappning av dagen då det är framlaeggelse imorong i skolan.

Hörs senare ikväll!
xoxo C



Mir: Enation - Fell This


Ny dag imorgon

Sängen kallar högt på mig efter denna händelserika helg!
Vet verken hur jag ska börja att berätta eller var jag ska sluta. Säger istället såhär:
Sena nätter, skratt, kärlek, tårar, nyheter, glädje/sorg, familj, vänner .........

Nu ska jag lägga mig till sängs för att imorong vakna och "välkomna" den nya veckan. Syskonen har sportlov(jag nästa vecka :S) tur dock jag bara går 1 dag!

Vill även berätta för er att jag har nu blivit klar med min 3:de låt(sedan sommaren, har haft lite för mycket känslor så har inte gått innan)
och börjat med skissandet igen - länge sedan sist...

Sweet Dreams!
xoxo C

ps: Har hittat min sommar garderob(kläningar). Och den till den stora dagen! ;) 
Tina - fick veta något som är värt att tänka på idag. Hotmail lr Skype? 
ds:


Känslor som stannar kvar

Tåg spårade ur utanför Landskorna idag...! Glad jag inte var med där då vet jag inte hur jag skulle lckas ta mig hem i en bit! (Nu vill jag har sommar, även om jag gillr snö)
Gick ut vid 20 tiden för att skotta för 3:de gången. Kål svart, alldeles stilla, inget ljud utan snön under fötterna och mitt eget hjärt slag. Även om jag har den värsta skräcken för mörker så njöt jag riktigt där ute. Skumt dock att man kan känna sig helt ensam i världen bara att gå ut genom ytterdörren. Väl klar med uppfart och alla gångar kände jag inte alls för att gå in så jag fortsatte skotta vägen hos oss! Konstigt jag vet, men tänkte vara snäll då pappa ska iväg tidigt och fastnade redan när han kom hem så tänkte hjälpa han på traven. Nästan ute vid post-låderna vände jag om och började istället skotta inne hos våra grannar Bengt&Monica är man snäll så är man! :)
Tankarna som flög runt i huvudet var rätt stilla men varade dock inte länge. Började tänka på serien jag och vännen Rebex satt uppe och tittade på. Tog det lugnt men man kunne ju inte låta bli och tänka hur man skulle reagera om något sådant skulle hända som i filmen. Knasigt men sant! x)
Även andra tankar började malas men tänker inte ta upp de här då de är alldeles för personliga!
Känlan av att vara helt ensam ver inte spciellt udnerbar, men ändå befriande då man inte behövde vara orolig man sårade någon eller någon kunde såra en - önskade dock jag hade någon som kom fram til mig i mörkret och la sina armar om mig. Utan att säg ett ord bara känna trygghet och varme!
Brukar vara grym på att prata om vad som hämder och känslor men går bara inte.
Kan inte säga det - blir helt plötsligt verkligt!
Önskar du var hör hos mig! <3


Nattinatt C
Sweet Dreams...


FarfarsFlicka

Det jobbigast är att vi inte har något att säga till om eller kan inte bestämma om allt som ska hända. Utan det gäller bara att axeptera och göra det bästa utav situationen! Även om det är grymt jobbigt och nertryckande, har inga superkrafter som kan hela och hjälpa - Tyvärr!
Utan det vi kan göra är att tänka på alla de lyckliga minnena som du har i huvudet och allt du/ni fått uppleva!
Glömm de aldrig och var glad för det du har!
Tiden är dyrbar och värd GULD!

Jag kommer iaf aldrig glömma!!!


FarfarsFlicka! <3

Mir: We are the world - Haiti


Gbg weekend!

Helgen började med ledig på Fredagen då mamma och jag kör "mor"/dotter tid -- ledsen att behöver besvika er alla med att säga att detta betyder - STÄDNING! Jag vet, knasigt och hemskt, man måste städa någon gång och varför inte göra det innan helgen riktigt börjar och sen bara njuta! I mobilen väntade ett fint och trevligt sms, vännen Rebex underade om jag ville följa med på bio(Valentines day).
Efter träningen-sena, IGEN.
- Undrar om vi någon gång kommer komma i tid till träningen? Rebex
Någon gång, bara inte denna då vi lyckades bli 6 min sena. Trampade på som vanligt(i sommar kommer vi allt kunna leva på cyklarna våra utan att dö på kuppen!) Efter träningen blev det duschning(i de "underbara" duscharna), beställde med mat från centrecourten och åkte hem till Rebex där vi satte oss framför darorn och kollade på ny vampyr serie - The Vampire Diaries!
När Thias blev klar för färd gav vi av oss i rask tackt, då menar jag verkligen rask!! Tur jag gillar fart och utmaningar och inte dör på kuppen eller är åk sjuk för det hade vi inte tid med då bion började om 45min!
Underbar kväll med romantisk film, popcorn och underbara människor - TACK!



Tidigt lördag morgon blev det väckning för bilen körde familjen C till Gbg där dagen skulle bjuda på en massa underbara saker bl.a. vår(syskonens) julklapp från julkalendern - High School Musical Musikalen med Kevin Borg.

Lördagen började med 2h upp, sedan blev det 3h i Lisebergshallen med high school musical - vilken känsla man får i kroppen. Blir som en tråd av nålar som går igenom hela en. Underbart och helt klart en sak jag skulle kunna vara med i. Efter musikalen blev det shopping och avslutning Pizza Hut inne på nordstan. Kvällen fortsatte sedan på hotellet då pappa, mamma och jag gick till baren för att mysa. Syskonen fick hänga på då spat var fullt av massa gubbar som log och vinkade in mig. Klacken vände fort och vilämnade stället lika fort som vi kom.
Slutet av melodifestivalen såg vi alla tillsammans inne på pappa, mamma och Linis rum nerkrypta och omstoppade i mamma och pappas säng.


(Det gäller att bjuda på sig själv och leva livet! saker som jag stålt följer)

Innan vi lämnade Gbg för hemfärd hade vi tid för mer shopping och mys med bara familjen.
Rekomenderar starkt att bara åka upp och vara, gör det du/ni vill och känner för och njut av varje ögonblick vilket jag gjorde innan det är dag att bege sig hem till vardagen och alla dess bekymmer och problem!

XoXo C

ps: Självklart är jag avundsjuk! Men bara vänta, det betyder något! ;P


<3

Just sådanna här tillfälle man vet vad man har! Vem som står vid ens sida och vad man saknar.
Saker man tog för givet tar man inte längre förgivet, utan man är glad för det man har och tar vara på tiden!
Uppskatta det du har!
Fortsätt sikta mot stjärnerna och våga ta steget!
Säger saker som jag vet mina vänner tycker jag själv ska göra. Sorry min nervösitet och rädslan av att bli sårad.
Nästa gång vi ses ska jag inte fega ur utan "ta thuren i hornen"!
Nästa gång vi ses kommer bli en dag alla kommer minnas och prata om - den dagen kommer bli då allt vände och stjärnorna är helt plötsligt nära!

NattiNatti C

MiR: Demi Lovato, Jonas Brothers, Miley Cyrus, Selena Gomez - Send It On


Take a stand and belive in your self!


<3ans dag

Happy Valentines day! <3

En dag du ska spendera med dem du håller nära i ditt hjärta. Även om man inte kan, då det är absolut omöjligt att vara med alla så var min tanke hos er alla. <3 Så om ni känner på er att ni hör till kategorierna: Familj, vänner och kärlek, så vet ni att ni finns/funnits i mina tankar hela dagen! C-M-T-R-J-S-F <3

Glömm inte att kärlek visas på många sätt, bara att finnas där är en sak, ett litet medelande i inkorgen som väntar på dig, värmer en i hjärtat!
Glömm bara inte bort någon! <3

ps: Grattis Linis på namnsdagen - vissa har tur!

xoxo C


"Vinn kärlek genom att visa kärlek!"
Happy Valentines day! <3


12 Februari

Dagen har spenderat för det mesta med min Älskade Mamma.
Morgonen började med städning av huset. Vid 12 åkte vi in till Ä-holm för att hämta mina nya glasögon. Åkte sedan till Förslöv för att hämta småsyskonen som slutat skolan - danskasjön kallade.
Nu väntar jag på att vännen min ska hämta mig för träning(spinning) på drivan - centrecourten-bio:valentine's day med Thias och Rebex! Trevlig kväll med underbara människor! <3

MiR: Ke$ha - TiK ToK

xoxo C



Underbara vinter väder!


Quality time with Mum

Hemma igen efter firandet av morbror Håkan.
Ska nu svara underbara Tina, sen ska jag krypa till kojs och drömma sött då mamma och jag har mamma/dotter tid.
Visst låter det underbart mysigt - måste dock informera att det betyder vecko-städning!
Hela huset ska skina och glänsa, vi ska även in och hämta mina nya glasögon. Tyckte det var dags att skaffa nya då de jag har är precis 5år gamla. Orsaken är att de trillar av mitt huvud och jag kan inte se på lång avstånd(pågrund av min närsynthet)
Så det jag vill säga är god natt och drömm sött, min plan iaf! ;)
Tror dock brevet till Tina kommer ta sin tid att skriva men det är det värt!

xoxo C

MiR: Halo - "Haley James Scott"



Du och jag imorgon mamma! <3


FödelsedagsGrisen

Kläderna på, sminket kvar sen bär det av till Grevie för att fira morbror Håkan!
Födelsedagsgrisen bestämde tillsist att fira sin dag den dagen han fyllde år så nu bär det snrt iväg för födelsedagsfest.
Ha en superkväll alla så hörs vi!
xoxo C

Låt som spelas i mitt rum just nu(MiR): Battlefiel-Jordan Sparks



Senaste 29h

Blev hämtad av Rebex igår kväll för att där efter åka till Drivan i Båstad då det blev dags för träning. Platsena var fulla som vanligt så fick ställa oss en bit bort.
Kändes helt ok då vi denna gången var på jympa medel/styrka, men efter redan 30 min var jag helt slut och önskade vi väntat 1 dag till.

Tröttheten berodde på gårdagens Spinningpass, HerreGud!
De pratar hela tiden om att ta det i sitt eget tempo och man ska bara tänka på sig själv. Men jag ska säga er att det är inte så lätt, utan man lägger lätt till lite för mycket motstånd och kämpar de sista tiden då "läraren" säger sista tagen - men egentligen menar hon kom igen vi har bara 1,5 låt kvar, kämpa. Måste erkänna att när timmen väl är slut känner man ig grymm, men helt slut!

När det väl var dags att plocka ihop träffade vi Tinas mamma, längtan och saknaden blev bara större!
Självklart blev vi kvar för att prata lite då det inte blir lika ofta. Bilen tog oss sedan vidare till Cetrecourten där våra salledes väntade,  en kyckling och en tinfisk. Någon som kan gissa vilken som är min? :P
Sedan begav vi oss vidare mot Hallavara där kvällen fortsatte med allt mellan mat-WiiMario-OTH-Skratt.

Natten spenderade jag där och dagen blev allt lika trevlig med en massa mys och trevligheter!



Ses på Spinningen!
<3 C


Glädjeskrik!

Ahaaaaaaaaaaaaah! (STÖRSTA leendet på läpparna)
I've made it!
Oh god, it feels good!
Efter all pendling, tidiga mornar och långa dagar, glädjer detta mig stort att kunna sägs - Jag klarade det! :D
Ytterigare ett steg närmare min dröm och framtid! :D


The Happiest Girl on the planet!


9 Februari

Oj nu är jag back!
Ledsen jag inte hunnit uppdatera men oj vad det händer mycket ibland, synd bara att det där imellan inte händer något!


Lördag: Städning av hus då kvällen blev fest för lilla änglen som fyllde 12! Drog vidare till Axelstorp på kvällen för att hälsa på kusinen! Kom iväg sådär halv 1 och lämnade Axelstorp ett tag innan 3.
Söndag: Mitt minne rubbas lite, då jag rent av kan säga har ingen anning vad vi gjorde. Tog antagligen det lugnt, hälsade på Farfar. Jo just det, familjen skulle handla färg till Prinsessans rum, undertiden fick jag besök här hemma - Dock mindre skoj!
Måndag: LillÄnglens födelsedag, borjade dagen vid 6 för sjungande för Linis. Vid 9 hämtade jag Gabbi för att sedan styra bilen mot Ä-holm. Där kolla mina ögon - mina nya glasögon är klara på Fredag! Fika - på danskaCafét, nej vet kan inte få nog! x) Sedan iväg på "stan" för att hitta födelsedagspresent till Linis!
!8 blev det Spinning på Drivan(ojojOJ). Hem snabbt igen för där fortsätta firandet av Änglen med mys i soffan och glass!
Tisdag: Skolan stod på schemat, upp redan halv 5 då vi började 8 idag. Slutade i underbar tid då jag kom hem tidigt och innan mina småsyskon. Nu är det snart för träning på drivan igen. Någon som vill följa med eller träffas hittar ni mig på drivan vid 19->

Snbb genom gång(enligt mig)
xoxo
C



Drömsött

Nu är det dags att krypa till kojs då ny dag väntar runt hörnet med firandet av lillsyrran C och massa städande!
Har precis kommit hem från Frida då jag körde hem Sandra på vägen!
Hur trevlig och underbar kväll som helst Vi fick både pratat om rustur/nollning, balen, studenten, killar(självklart), skolan och mycket mer.

Nu känner jag mig väl värd en god natts sömn och tänker krypa ner i min varma och underbara säng.

NattiNatti och drömsött!
<3 C



Dagens fina outfit!
och min obäddade säng med lillsyrrans kudde


Bilen varm och redo

Kläderna är bestämda, linserna sitter i, huvudet inställt och jag är nu redo för en kväll med mina vännen hemma hos Frida - 5min bil tur men vägrar gå i detta väder och underlag!
Frida here I come! :)

Nu blir det Fredagsmys,
hoppas inte föräldrarna stör!
Nu blir det Fredagsmys,
Frida, Sandra och Chasmine
sjunga, tralla, äta.
Nu blir det Fredagsmys,
hoppas kvällen den blir bra!


Fredagsmys

Har varit utan internet nu i 2 dygn, jobbigt att vara utan så länge! Nee, men skämt och sido - klarar av det men eftersom man är så jäkla bekväm av sig så måste det finnas till hand när man är hemma. Det är en helt annan sak om man vet i förhand att dator/tv inte kommer finnas  t.ex. vår Fäbo tur varje år!

Nä, nu är det allt dags fr mig att ta på mig finkläderna då jag ska vara hos Frida i Killebäckstorp om 45min!
Har längtat efter denna dagen länge nu. Frida, Sandra och jag ska ha en riktigt trevlig och skön fredagskväll med massa trevligt. Lite prat, mat, allsång, tävlingar etc. Så finkläderna gäller då jag ska träffa två vänner som jag ej träffat på llänge men känt i flera år nu! Ha en trevlig fredags kväll med allt ni har inplanerat och tänkt er så hoppas jag det blir en lyckad kväll för det tänker jag låta min bli!

Ha en super trevlig Fredag
xoxo C




Sandra, Jag,(Matilda)

Bilder från resan till Auschwitz-07

Frida




Yeay

Yeay, äntligen är de här!
Som jag har väntat, men tillsist har jag dem här iaf. Nu känner jag bara för att ringa upp eller skicka ett litet mass-sms timm mina 3 underbara vänner och be dem komma över imorgon innan det är fest så de kan få sina efterlängtade(?) Studentpresenter!
Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!

Tyvär går inte då den ena av dem har stuckigt iväg till Australien!
Har de iaf hemma så när ni alla 3 är samlade kan ni ju komma ner om!?

(Bild blir det inget då jag vill överraska de alla 3)


I'm so happy I'm so glad,
that I've gott them.
I like to thank you
and thank you means merci!

<3


Fast i R!

Kan erkänna en sak och det är att jag gillar snö. Men från att flera vintrar knappt finnas till detta - OJ! Men någonstans går gränsen och det känns som det är nu. Ska ner till Köpenhamn som vanligt för viktig redovisning på Torsdag och fick höra på nyheterna att tåg mellan Sverige och Danmark ställdes in då de inte fick färdas på bron. - HJÄLP, hur ska jag ta mig till.
Vi får väll se hur morgondagen blir! Just nu ser det inte så jätte ljust ut då min farbror ringde för nu 2h sedan och frågade om vi var hemma - han behövde hjälp då han hade fastnat på vår lilla bonnaväg ner hit(bor 4 vägar ifrån oss). Det jag vill säga är att vägarna från R, mitt hem är helt igen snöade! Vi har 3 möjliga vägar som kan ta oss här ifrån men alla är små och smala bonnavägar som tyvär inte har så stor prioritering på att skottas! Så vem vet kanske får hela familjen C sitta här hemma i R och mysa imorgon! :)
Hör av mig imorgon när jag vaknat om resten av familjen har åkt iväg till skola respektive jobb!
Natti Natti!


SystrarnaC vid danskesjön förra veckan!
Riktig syskon-kärlek!<3


Choklad/Vin kväll

Åkte ner till Båstad igår kväll vid 21 tiden för att hålla Rebex sällskap på jobbet. När klockan slog färdig för dagen åkte vi hem till henne för att börja vår underbara choklad/vin-kväll började!
Det bjöds på underhållning(från varandra), kort-spel, skratt(SJÄLVKLART), fruktsallad med glass, mys och självklart choklad och vin!
Hur trevligt som helst!
Vi han dock inte med alla choklad bitar då klockan blev snabbt mycket, sängen kallade och morgonen fortsatte med choklad som vi inte hunnit med och mys!

Fanns både vinnare och förlorare trots jag är en choklad-fan, men när man blandar i lakrits blir det fasentomme inget gott.. ÖRK!


Tack för underbar kväll-natt-morgon-dag vännen! <3


Uttråkad - men har konstigt mycket att göra ändå!

Någon som vet vad man kan göra? Även man har tusen saker att ta tag i och göra har jag åstad kommit 15% kanske, om inte mindre! :S
Måndagen har iaf gått och jag har just nu rätt tråkigt. Herre gud, bara måndag, både Tisdag och Onsdag kvar! Ojoj, tur jag snart ska åka iväg för lite skoj med vännen Rebecca iaf, vet inte vad jag annars gjort. Antagligen suttit på datorn och tv! :S

Nån idé någon? SNÄLLA! (A)



Fantastic 4 - saknad och längtar till nästa gång vi alla fyra räddar världen! ;) <3


RSS 2.0