"Lov"vecka..

Fick veta idag att jag inte ska redovisa fören på Torsdag. Haha, trevlig vecka då, en dag ner till Köpenhamn och den kanske varar sådär 2h då min grupp redovisar/framlägger på 20 min!
Student liv vill jag säga, men snälla, om jag bara hade ett liv också, utan nu blir det väll ja får se, en lång vecka med en massa vilande och utmattning. Hoppas jag får något bra och viktigt gjort. Kanske brja sy min klänning om maskinen fungerar, eller skriva klart mina två låtar - kanske måla något fint! Om man bara hade ett liv - ni vet, prinsen så hade dagarna inte varit lika långtråkiga!

Nu kallar sängen på mig och jag ska sussa-sött, får se om drömmen om älskade Tina och prinsen fortsätter!
Natti Natti! <3


Sweet Dreams! <3


Blod är "tjockare" än vatten

Ordspråket heter 'blod är tjockare än vatten', men just nu känner jag inte alls så. Just nu lutar det mer åt film-titlen: Släckten är värst!
I sommar fyller jag 20 år och detta var tanken att vi skulle/ska fira nere i Frankrike - men plötsligt ändrades planerna som vanligt för oss. Nu får vi se om vi ens orkar fira våra tre stora dagar i rad-mamma, bröllopsdagMum/Dad och mig! Fundera på en eftermiddags tebjudning!
Varför ska man lägga ner sin själ på att göra dagen speciell när inte ens de som står en nära orkar bry sig?

Jag som person och min personlighet är omtänksam och vill alla gott-för SNÄLLenligt mina vännen(tror ni har haft rätt under alla år)! Men nu orkar jag bara inte mer, någonstand går linjen för att det ska räcka.
Nu får tiden utvisa hur allt blir men just nu ser inte dagarna något ljusa ut! Glad jag har familjen, så dagen min blir underbar iaf även min kära mammas-vi 5 finns iaf här för varandra!
Droppen på det hela var när min mamma kommer in med ögon fyllda av tårar efter att ha prata i telefon!
Så varför bry sig?


Även jag har känslor som man bara inte kan strunta i!
Drömmen som man haft sen barnaben var lättare att fördarva än jag trodde!


Lördagskväll

Kvällen har lidigt mot sitt slut och ännu en Lördag har paserat!
Fest som vanligt för familjen C och denna gången var det pappas gamla lumparkompis Stefan och hans familj - riktigt trevliga människor och en trevlig kväll!
Ögonen har de senaste 3h varit så nära att klibba fast och liserna har torkat ut så nu ska jag bege mig till min himmlasäng och drömma söta drömmar om min prins!
Natti natti och ses imongon! <3


Förra Lördagsfetsen - Mello 14 år!
Rebex, jag och Gabbi firar detta med Tequila ;)

Även om alla inte gillade det vi gjorde hade vi iaf en riktigt rolig och lärorik kväll!


Gästinlägg

Tjenixen - Bloggdesignarinnan här!
Nu har jag bara ändrat och haft mig lite - but now we talking!

Anything for you babe! ♥

Två flugor i en smäll!

Två stora saker på en och samma dag!

Dagen började med Eksamen på mer än 300 sidor och ämnet var - Naturgrundlag 1 - den levende jord!
4h och 3 frågor, ja tror knappt det själv men stora var de och tid tog det. Nur får vi bara håll tummen på att allt går vägen och tack till er som gjorde det - uppskattas verkligen! <3

Väl hemma eller i Ä-holm mötte jag upp Rebex där vi kort där på gick till Unik. Några 10:or fattigare och ett nytt hål i örat är taget. Tack för den enorma "peppningen" Rebex.
Liten fin silversten glimmar ikapp med mina silverstens örhängen i hjärtform. Fin fint, se om jag tar en bild på det eller ni får se det i verklighet istället. 

Håll tummen på att eksamen funka och örat inte krånglar! 

xoxo C 


27 januari..

Den 27 Januari fyllde min älskade lillasyster M 14 år!
Detta firades på morgonen med sång och en massa födelsedas paketer.

Vid 16 tiden när mamma, M och C slutat jobb/skola kördes jag till tågstationen VÄLDIGT sakta! Detta för att åka ner till Köpenhamn och vidare till Furum där jag skulle spendera natten ehmma hos Sandra då jag inte ville komma sent till eksamen dagen efter.

1 timme senare än tåget var beräknat mötte jag upp sandra på huvudbanegården, kvällen fortsatte hemma hos henne med mat, dricka, läsandet ut de 300 sidorna vi skulle ha eksamen på, och tidig säng gång då eksamen började vid 8.30(dock inte lika tidig som den skulle varit om jag sov hemma).
Tack Sandra för trevlig kväll och M jätte ledsen för att jag inte var hemma på din födelsedag - känner mig hemsk men första och enda förhoppningsvis! <3

xoxo C


it's beautiful

Nytt utseende - Ny start!

Ibland behöver man hjälp på traven eller en hjälpande hand, ibland kan det även
hända att man bara måste börja om från början.
Min blogg blev super fin och självklart fick jag hjälp med detta då jag bara hade
klantat till det eller ja helt enkelt låtit det vara som det var då jag inte är
bra på sådana saker - Super tack älskade Rebex!
Super nöjd och gillar det verkligen! <3

XOXO C


Snygga till Sommaren

Nu ska jag snabbt byta om till mina "snygga" jympa outfit!
Fy fasen vad jag (NOT) trivs i dem. Det är iaf dags igen, om 15 minuter ska jag träffa Rebex på drivan och vi ska ytterligare en dag kämpa och bli snygga till sommaren. Så vi hörs när jag är hemma igen hur det gick! :D

so long,
xoxo C

Håret "faller"

Grrrr, ibland blir jag bara helt super arg på blogg.se!

Srev precis ett inlägg om min kommande vecka ska ladda upp en bild och hela alltet börjar om från början och loggar ut mig - resultatet blir att mitt inlägg försvinner helt och hållet!

Så nu sitter jag här och sliter bort håret från huvudet!!

so long,
xoxo C


Galen idé som fortsätter imon

Nu har klockan som vanligt blivit alldeles för mycket och min säng skriker efter mig. Så efter en dag full med aktiviteter, plugg till examen och människor man gillar så är det äntligen inte lång ifrån sängen. HAHA - måste berätta något som inte är riktigt vardag för mig. Efter alla trevliga planer som bestämts om dagen och besök hos farmor och farfar körde jag en liten runa, väl hemma i R igen blev jag grymt sugen på att springa! Skratt retande men så sant. Så när jag kom hem frågade jag hur länge det var kvar till maten stod på bordet sedan blev det på pälsning. Snygga svarta Peak-underställ, joggingskor, två tröjor, en tjockis, jacka, reflexväst, keps med en lampa inplaserad på skärmen och mobilen med musik begav jag mig ut. Ni skulle sett mig! x)
Kan ni fatta, jag som är livrädd för mörker, springer ut i bilen på mornarna och låser den väl inne, jag gav mig ut halv 7 idag i kolmörkt väder. Hade varit ok kanske om jag bodde vid lampor eller bara åkrar runt men nej. Där jag bor är som en riktig skräckfilm när mörkret väl lagt sig! Sommarstugor i oändligt alldeles öde och små, skog i oändligt och havet 50 meter bort. Usch om man tänker efter.

Iaf jag har trottsat mig själv och sprang idag, ska inte skryta helt då det inte var så jätte lågt men 1-1,5 km var det lätt och detta hade jag 5min på mig att springa. Trottsade det jag fruktar, både mörker och ensamhet, detta för helt klart en anledning.. Låt mig säga såhär - han börjar på T!

so long all you dreamers out there!
xoxo C

Premiär av nya Kameran







Hos farmor och farfar där vi årligen äten lutfisk på juldagen, så i år igen efter mycket om och men blev det precis som alltid - Lutfisk med hemmagjord senapssås(made by me). Allt blev inte exakt samma då farfar varit dålig i över 2månader, men nu är han iaf hemma och jag fick min jul och juldag med honom som jag missade förra året då jag låg sjuk i magkatarr.



Kameran investerades då jag o Rebex stod i kö i över 1h20min utomhus kl halv 8 på morgonen. Fick min älskade kamera och har nu varmt upp den. Stämmer kanske inte helt då mina småsyskon har använt den mer än 10 gånger än vad jag har. Här är C i gång och tog nog upp mot 50 bilder på mig.



Inbjudna till farbror Mats och Anita där det bli dricka, mat, fika, prat, Wii etc. Det bästa med att vara hemma hos dem är att vi bara bor 5 vägar ifrån dem(sommarområde vid havet). Snabbt hemma och man måste varken beställa Taxi eller köra!







Mycket myspys har vi hunnit med under jullovet jag och mina syskon, här förberädds sängen där vi alla ska sova. Under kvällen har vi hunnit med en massa film, spel och glass!



29 december åker vi till mormor och morfar för en kväll med prat och mat. Jonny lämnade återbud på festen då han var sjuk så vi ringde och bjöd in oss själva vilket jag tycker vi gjorde helt rätt i, hur trevlig som helst.



30 december bokades den sista dagen in för pepparkaksbak, herre gud så mycket som vi bakat detta år har vi aldrig gjort innan. Farmors pepparkakaor var slut så vi körde en runda till. Hon gör sin underbara deg och vi tre bakar. Bestämmde att nästa år ska vi sälja farmors undrbara och helt speciella pepparkakor till folk runt om i lilla Förslöv och även dem som vill ha, ett litet bageri - Carlssons! ;)




KusseL ringde och ville iväg till Väla under hela mellandags rean så när det passade mig ringde jag upp och frågade om han ville hänga på. En dag som jag tror han sent komemr glömma då han(snobb-HOST!) aldrig varit med sina tre tjej kusiner innan. Haha, vi skulle ju självkalrt in i de flesta affärer då högst på listan var bl.a. Gina Tricot, H&M, Bik Bok affärer fullt med galna tjejer och färger. Efter mycket om och men sa mamma(hans faster)
till honom att ställa sig utanför och kolla på alla tjejer som gick in i affären istället för at följa med oss - en smart tanke som han inte kom på!



Nyårs blev i Hallavara med vännen Rebex och sedan Båstad där viträffade underbara Mells! <3
Familjen själva var hemma som alltid då vi haft det här så länge jag kan komma ihåg. Mitt rum var till och med "uthyrt".



Min Julklapp, helt underbart. Vännen rebex tog med mig en eftermiddag/kväll/natt till ställen jag hade noll koll om. Gick på tåget i Båstad som tog oss söderöver. Steg av i Helsingborg där vi började med studentlunch, lämnade knutpunkten för att gå in mot stan där vi gick in i alla affärer och värmde oss. Hittade dock mina underbara klackskor som var slut på väla sist - Snygga! Kvällen fortsatte med kortspel, mat, fika och bio. Tusen tack underbara vän helt och hållet super! Började med trångt i tåget och slutade med ett frieri till mig på knutpunkten i väntan på tåget, som kom 1h senare än min kära Rebex trodde <3



Bio med familjen och farbror och Anita - Götakannal 3, sedan blev det mat på M&M och efterfest hemma hos Mats och Anita!



Snön ligger på marken och systrarna Carlsson ska självklart ut och leka. Blev små fort där vi kunde gömma oss under snöbollskriget! Super kul men helt och hållet utmattande! Älskar er mina små skitar! <3



Hos Farmor och Farfar igen där det blev mat, dricka ochWii. Alla kämpade för livet och alla skulle vinna över den andra. Helt och hållet träningskväll där det var duschen som gällde direkt man kom hem!




so long,
xoxo C



Sista dagen på jullovet

Imorgon är det dags igen, på tåget och tillbaka till verkligheten. Ska snart krypa ner i min uppvärmda säng och mysa med ett par fötter. Sedan blir det uppstigning vid halv 6 för att sätta sig i bilen 6 och vara vid tåget som går mot Kbh 6.45. Dagen blir kort då jag slutar vid 12 för att sedan snabbt ta mig till Knutpunkten-Helsingborg för att köpa månadskort till min kära pendling. Så nu önskar jag er alla en god natts sömn och hoppas er första dag efter lovet varit fin så som jag hoppas min är. Ta hand om er så hörs vi snart igen.

so long,
xoxo C

Nyårskvällen/natten

Sista dagen år 2009 blev nog som alla sista dagens blir. Eller kanske inte allas men iaf min. Oplanerat, tanke spritt och helt stressat då det är så mycket man vill hinna med. Men jag kom igenom dagen och jag lever än. 

Nyårsafton firades i Hallavara, där jag (sen, "som vanligt":P) blir körd till Rebex och Thias, väl där kommer jag fram till att det var inte hela värden då Thias sitter på datorn och min kära Rebex ligger i soffan med öronproppar i då hoon tittar på OTH på den lilla datorn. Efter ett tag kommer vi fram till att vi är sena och "skynndar" då på. Jag som har med min rosa underbara resväska som nu har varit i de flästa länder utom USA då den var förliten för att jag skulle kunna ta med packning och nya fina kläder hem. Iaf, min rosa lilla fina rulleväska var smockfull med kläder för kvällen, hårspray, smink och parfym. Rebex och jag börjar leka med alla kläder och provar flera olika former och kombinationer innan vi tillsist blir relativt nöjda-Skönt! Därefter blir det håret och ögonens tur.

När kläderna är på, sminket är färdigt, håret uppsatt, klackarna är på och linserna sitter på sin plats beger vi oss äntligen ut i kylan för att snabbt krypa in i deras bil för att åka till andra sidan Hallavara.

Kvällen består av förätt, huvudrätt, efterrätt och nattamat. Även sälskaps spel, skratt, prat, matlagning med min vän Rebex, kött-grillat,stekt och mickrat, trecligt sällskap, fyrverkeri, kyla, vin, champagne, vatten, shot och mycket mer. Trevligkväll med gott sällskap. Det godaste som serverades på bordet(förutom vintet :P) var helt klart efterrätten-MUMS!

Efter 1 tiden blev det avfärd då Thias körde oss ner till Båstad där vi fortsatte vår kväll hos mackan. Redan när bilen parkeras ser vi ett kärt ansikte som vi inte sett på länge - Carro som gick året under oss på vår gamlla skola. Fastade som vanligt då vi hade massa att prata om(vad det nu va:S), kommer ihåg att Axel cyklat iväg med nyckeln och var nu påväg tillbaka. Innanför dörren får jag veta att kära mells är på samma ställe-Jippi. Kärt återseende!

Kvällen/natten slutade vid 5 kanske till och med halv 6 då vi tre(Rebex, Thias och jag) la oss alla i deras dubbelsäng. Efter jag fått ut linserna tog det inte lång tid innan jag sussade sött uppe bland molnen. Dröjde helelr inte jättelänge innan jag vaknade igen, 1 av sådär 100 den natt.

Gott Nytt År Alla! 

Blev heller inget plingplong-kisskiss-Happy New Year, jaja får fixa det på något annat sät vilket jag tänker göra.

so long,
xoxo C

ps. Bilder har jag inga då jag lämnade kameran hemma men gå in på min vän Rebx sida så finns där! lovingmylife.blogg.se
ds.


RSS 2.0