Pumpat däcken?

Efter en förmiddag med nerver, senaste 3dagarna fyllda med oro och stress har jag äntligen fått svar och allt kan fortsätta som det borde - i alla fall nästintill brukar!

Vimplen svejar fint så jag hoppas inte motvinden är den samma som igår. Vattenflaskan fylld, handduk framlaggd, mps spelaren i göronen och kläderna sitter på. Se upp i backen, anars får ni fyra hål i nacken för jag tänker sätta mig på cyklen och slå de 25 min de tog igår.

Wich me Luck.
Xo C


Workout

Träning - ett väldigt vanligt ord som används dagligen 10 gånger om.
Även om vi tänker på det eller inte så används träning. Det kan vara att gå till bussen som tar dig till skolan, springa till tåget så det inte lämnar perongen, gå och hämta tidningen, rasta hunden, gå i trapporna istället för att ta hissen.

Det jobbiga med träning är att inte ha någon vid sin sida om man inte har något självförtroende. Att komma igång, starta med första steget. Hör av dig till någon som följer med dig på promenaderna, timmarna på gymmet eller spinningpasset du vill till. Fins alltid någon som nappar på ditt förslag och när du väl börjar så sluta inte! Eller efter ditt träningspass drick inte en massa läsk eller ät lite extra snask - livsfarligt. Utan ät som du brukar gör impulsiva saker känner du för att träna gör det direkt!

Jag har gått i dagar och känt för att träna, mitt problem är att jag har en knäskada. en knäskada som min doktor sa till mig att vad jag än gör så spring INTE, livsfarligt för dig. Så ut o springa är inget för mig(utsätter dock ödet ibland och gör det ändå). Men istället har jag kommit på bättre saker, nu på våren, sommaren ocg början av hösten tar jag fram min cykel. Jätte bra och tusen gånger bättre för mitt knä.

Idag tog jag fram min kära cykel igen, på med träningkläder, musik i öronen och jag gav mig av. När skogen väl slutade upptäckte jag motvinden. Herre gud vilken vind. Kändes som jag trampade ett tag åkte tillbaka ett halvt. Men inte gav jag mig för det. Jag kämpade på halva vägen och tillsist upp för segelstorpsbacken för min första pause - halvvägs. Sdan gick det bättre hemmåt då jag fick medvind lite då och då.

Puls: 250
Hjärtslag: 300
Lycka: 1000
Stolt över: Att jag inte gav upp! trots jag mötte
motvinden nästan direkt runt husknuten.


Xo C


Utegångsförbud

Utegångsförbud!
Något jag tror de flesta varit med om, för mig är det förstå gången, skratt retande men sant! Måste säga att mitt så kallade utegångsförbud är väldigt lindrande. Många blir av med sina mobiler, måste vara hemma en viss tid, får inte vara på tv elelr dator. Som ni nog förstår har mitt utegångsförbjud inget att göra med datorer. Heller inte mobilen eller Tv.

Men att få första utegångsförbjudet vid 20 år och snart 4 månaders ålder måste det låta konstgt. Antingen har jag varit jäkligt duktig på att ljuga för mina föräldrar eller så har jag varit en människa som varit väldigt försiktig i sina unga år. Tyvärr har jag inga smaskiga ditaljer som jag jag berätta om då jag har varit en ganska försiktig tjej plus GRYMT dålig på att ljuga.

Tror ni alla undrar varför jag nu som 20åring fått det. Haha, hade gärna delat med mig av detta men som sagt är blyg och försiktig av mig så påminn mig igen om precis 1år så lovar jag berätta! :)
Det är verkligen inget hemskt utan mer något som jag tror jag kommer skämmas för så låt mig få 1år på mig att förbereda mig på att berätta.

With Love C


Say W!at



"...hoppas Allt Känns jag mig sminkad super MED gräva..."





IKEA x2

Premiär besök utav nya IKEA i Helsingborg skedde idag för att sedan promenera vidare inne på väla men mys, prat och en massa affärer. Tror ni det räckte för oss? nej utan vi besökte IKEA en gång till, varför nöja sig med 1 när man kan få 2?

Så nu har jag varit på IKEA(x2) alla människor och jag har bara två saker att säga - STORT men UNDERBART!

Blev helt kär i min säng jag flucktat efter så... länge, men i det rummet och den bäddningen - ojojoj..
Sooo made for A.K and I!

Xo C


Röstdags

Då har man röstat!

Något jag vet att väldigt många runt om i landet har haft på sin To-Do List.
Familjen(vi tre av fem som får rösta) hämtade upp farbro och "faster" för att sedan bege oss till Grevies röstlokaler.
 Grevie!? Jo jagvet, inte riktigt vår del av kommunen men måste fördela lika mellan Förslöv/Grevie.

Påvägen tillbaka efter bara 15 minter åkte vi inom Bjärehallen för lite mat och vem träffade jag där - jo Frida!
Underbara Frida som jag inte träffat på sååå länge. Blev en massa kramar och prat om skola, nu:et och framtiden.

Dags för en återförening snart så vi kan ta upp där vi sist lämnade!

Xo C


Ord för Själen



Storhet är att kunna leva Här o Nu.


Changed

*  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *
All those questions
Only one word
..
..
..(*)

Something has changed
Something inside me
Time to go to bed
But my mind is somewhere else

..
..
..(*)

You don´t know how long I´ve been waiting
I should have ..
..
..
..(*)
*  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *


FK:a

Usch, allt blev helt plötsligt verkligt.
Tårrna bara faller och minnena susar fort förbi.

Fruktansvärd känsla och helt plötsligt var verkligheten ikapp en!

Kan verkligheten komma ifatt en? Stannar den inte på ett speciellt avstånd ifrån en hela tiden?

Inte min, bara Namnes ingraverat i STEN räckte för att allt som en gång betydde något var helt plötsligt BORTA!


I arbetskläder åkte jag snabbt in om FK:a för att se om F fått någon fin
födelsedag-present undertiden vi ej var hemma.
Med de gul/oranga blommorna i handen och vasen med vatten i handen räckte det att jag gick runt första och enda husknuten då allt bara vände. 
Hann precis fram till honom och tårarna rann. 

SÅ SAKNAD!
 


RSS 2.0