Lärorik dag

Ny pisstat med en tjock dimma, allt du ser är vitt utom människan som kör framför dig, du och pappa i backen och svart, 70 graders vinkel - underbar känsla!

Nu blir det New Moon med syskonen i vårt lilla 7m2 rum, 1 våningsäng och madrasser på golvet för att sedan sova gott efter en hel dag i backen. Stolt över min körning redan andra dagen, fort och brant(även pappa chockad) - lovely!

Sweet dreams,
xoxo C


2/3 familjer ligger till sängs - 2h sedan

Åreskutan är invigd,
sista gärsterna har anlänt,
och vi har njuter av livet.


Familjen Carlsson har sitter runt bordet och spelar "larven", nya namnet för plump. Då resten av besättningen gick till sängs för allt mellan 2h till 1h sedan då sista "gästen" gick till sängs. Får se hur länge vi orkar med då vi 5 var de ända som kom till backen idag. Började i Åre-Björnen för att sedan ta oss in och upp till Åreskutan. Stilla vädet, dimmigt på toppen. Bilder kommer senare nästa vecka då jag har tid för det. Trots backarna bestor av 95% is och resten ny snö sen gårdagen var det ändå en underbar känsla att åka ner för störtloppsbacken i Åre. Åkte även för bi stugan Tina bodde i förra året, synd du inte var här detta år. Ingen sol än(kommer på tisdag) men mycket bättre snö och mindre människor. Nu tackar jag för mig för att återgå till "Larven".
Måste bara informera om känslan och ljudet av att åka ner för första backen - nästan den samma som att ta första kvälls-doppet i havet på sommaren. Bruset mot stranden, kylan i luften och vattnet mot huden för fösta gång - Lovely!
Hörs och ses nästa gång!
xoxo C


tjugosjätte mars

Frågestunden jag pratade om blev då inte av. Synd då jag har spenderat 12h i en bil idag. När man tänker efter så hade jag nog hellre lagt ner 2h till och varit nere på Franska gränsen. Får vänta till sommar då det är dags för Frankrike.

Efter så mycket snö som vi haft nere i nordvästra skåne som vi haft denna vinter känns det annorlunda att åka på skid-semester. Förra året när vi var här uppe längtade man efter snön, alla åkte upp sammtidigt jämfört med i år då vi kom idag 1/3 imorgon och resten på söndag, vännen Tina var här uppe med familjen och vi hade sol! 

Nu sitter familjen runt bordet, tv är igång med Lets  Dance(tv medtagen hemmifrån), drinkar på bordet med gått tillbehör och vi spelar plump. Riktigt trevligt att få spendera tid med hela familjen.

Nu ska jag skicka till födelsedags-"grisen" sedan ska jag dra mig tillbaka till bordet då maten är bort plockad och plump väntar.

Hörs imorgon då vi får se om vi åker för första gången inne i Åre!
xoxo C


Framme!

Efter 12 timmar på vägen är familjen Carlsson äntligen framme i undersåker! Kl 15.55 runna bilen ner för backen mot undersåker för att sedan ta oss över älven och in till vår stuga. Nu ska jag återgå till upppackningen för att sedan spendera quality time med min familj.

Vi hörs och ses då jag även hoppas bilder kan läggas in.
xoxo C


My Q..

Nu blir det sängen efter en lång dag med mycket att komma ihåg och passa tider på. Väl förtjänt av en god natts sömn på sådär 3 timmar!..
Negativa: Min lovvecka kommer springa iväg även om jag kommer ha super skoj.
Positivt: 2 min kvar till födelsedagen.
Min chef kom med lönen från förra våren, trevligt när sånt händer! Fick även jobb fram till sommaren vilket jag är glad för då jag än står utan både jobb nu och till sommaren!

För pengarna ska jag nog köpa mig min säng jag länge stått och flucktat efter, men vi får väll se. Kankse använder upp alla denna vecka som kommer.

Slep tight my friends and see you soon!
xoxo C



Sommar-sommar- sommar

Grattis på födelsedagen ***


tjugofemte mars

Härlig känsla att slippa tänka på dedlines.
Arbetet klart och inlämnat, för att vara mer exakt 3h och några minuter innan d.time! Så nu gäller det bara att håla tummen och hoppas mina lärare gillar resultatet, svårt då det är första skriftliga inlämning på detta fage.. x)

Nej nu ska jag återgå till att yra runt som en höna och försöka få med mig ALLT som behövs då jag lämnar hemmet kl. 3 inatt. Usch, vad trött jag kommer vara. Vi kommer iaf fram tidigast av de tre sällskap vi är som ska iväg. Vi kommer fram imorgon då, Gabbi x3p kommer på lördag sent på kvällen och de sista 3 kommer på söndag. Vilket betyder att vi har en hel dag för oss själva innan vi får sällskap, riktigt trevligt! Skönt att veta att slippa bil-resan på 12h iaf på lördagen.

Nej, packningen kallar(mycket kvar), vi hör imorgon den 26 då en viss människa fyller år..

kanske slänger iväg något fint inatt, tror dock inte det då jag kommer vara mega trött men man ska aldrig säga aldrig.

Slep tight my love!
xoxo C



Evig vänat? - tiden får visa men du vet vad jag känner!


tråååkigt

Nu har jag fått nog, önskar jag kunne ta och göra det lilla sista imorgon och istället få gå ut i den underbara solen eller åka och ta en drink med vännen min! Men nej, det gäller bara att hålla huvudet högt och tänka positivt på det jag måste göra.

Så istället tänker jag skapa något som jag kan göra, som är så pass mycket roligare än att sitta och skriva om skogar och hur danskar ser på skogar på över 7 A4 sidor tänker jag starta något som jag känner att jag kommer få ångra. Det blir tyvär ingen tävling då jag alltid har super otur och förlorar. Därför tänker jag heller inte ordna någon för jar vet det är hemskt att inte vinna. Istället blir det som en slags frågestund, sån som man har på dagis. Ställ en fråga!, så svarar jag på dem och lägger ut det på bloggen. Hjälp frågor, funderingar, frågor i allmänheten eller vad det nu är ni kan komma på. 

Svar kommer senare ikväll eller inatt när jag reser bort..

xoxo C 

min syster-yster <3


stress

Nu är det 5min till jag ska vara klar enligt mina mål jag satte upp i natt vid 1 tiden. haha, hoppas allt var ett skämt för jag har ingen chans att vara klar. Vi får väll dricka lite druiddryck så att mina fingrar kan gå snabbare än de gör.. Wish me luck!

xoxo C

ps. tror tiden redan är körd nu när inlägget väl blir publicerat! ds.


Hard workwork

Vaken - JA
Pigg - NEJ
Stressad - JA/NEJ
Plugg sugen - NEJ(men måste)
Hungrig - JA
Törstig - JA
Sällskaps sugen - JA
Klar packad - NEJ!
Städat rummet - NEJ
Skickat mail till*** - NEJ


Önskar natten började nu så man kan gå till sängen och somna om så fint på sin(a) kudde(ar)..
Men nej, nu sitter jag hät i min fina pyjamas, byxorna köpta på Universal studio i USA fullt med figuren "Lucy" och linnet i Tyskland då det var em lr vm i fotboll så har tyskland flaggor i hjärtan över hela alltet. Nu ska jag gå och hämta lite energi i kylskåpet sen ska jag igång med att analysera mitt arbetsområde "skovopffatelse" för att sedan gå igång med slutsats för att tillsist skicka in det hela och känna mig färdig för påsklov!

på återseende!
xoxo C
 


Trött på snö? - Neeeee..


Sista rycket för dagen

Kom hem från vollybollen i Ö-karup för lite mer än 1h sedan. Hoppade in i duschen efter den extremt "tunga" träningen. Nu sitter jag här med datorn i famnen och jobbar för fulla muggar då inlämningen av den del jag ska använda på examen skrivs, har fram till 23.59 imorgon och föjer jag planerna blir jag klar i god tid för att klara av att hinna med packningen innan det är dags för att ge sig iväg i 11 dagar.

Sista rycket för dagen sen ligger jag förhoppningsvis i sängen oc hgosar med alla mina kuddar och små syskon som valde att sova här inatt. Sitter och tittar på kuddarna just nu som skriker på mig. Nej om mindre än 1h ligger jag och sussar sött på mina tre kuddar med texterna "Lyckan är att älska dig", "Puss, Kram" och "Sweet dreams""

Slep tight my love!
xoxo C


Både änglen och prinsessan sover sött


svenska-danska-svenska - inte samma sak!!

Pluggdag, vilket jag tror alla där ute vet betyder. Sitter ner tryckt i soffan med två datorer igång, papper framme, sidor uppe som punkt.ku.dk, lexikon24, goggle, skolansmail. Känns som lexikon24 och goggleöverstättnings sidorna går på varv då jag hela tiden måste korrekta mig och se så jag förstår vad mina lärare vill jag ska göra.

Blev ett kort stop i plugget då jag skulle in till hedins bilar för att hämta mammas lagade bil, kommer tillbaka och arbetet jag satt och skrev innan jag lämnade huset i all fart med pappa borta! Efter ett litet/mini/tiniwini raseri utbrott sitter jag nu ner i lugn och ro igen och har skrivit om allt det jag gjort i förmidags.

Nu blir det dock pause igen då jag ska köra upp till mormor och morfar för lite prat och kanske fika, sen blir det studierna igen som kallar innan det blir vollyboll ikväll!

xoxo C

(bild går inte så ni får tyvär nya er med text)


Tisdag

En dag full av spänning, tålighet och stress. Det hela började med att jag har sovit super kasst i natt. Vaknat flera gånger av både det ena och det andra sen när väl drömmen kommer om prinsen så vaknar man i panik av att jag knappt får luft. Hör hur pappa lämnar huset(6.00), tiden går syskonen och mammas tur(8.00) vaknar sen i panik runt halv 9 att jag sovit för länge.
Dagen fortsätter med lugn och ro till jag kommer på att jag är bil lös. Resultatet blir att vännen Rebecca(rätt stavat nu då?! :P) kommer och hämtar mig för att ha en plugg/mys/umgås kväll tillsammans. Allt går enligt planer tills vi ska låsa - inga nycklar!
Jäkla skämt, där står man utan nycklar och dörren går inte låsa. Paniken tar och grabbar tag i en och vi letar som dårar igenom huset och provar alla nycklar vi kunde hitta - twice!
Resultatet blev att pappa fick komma 1h senare och låsa till oss. Detta händer då mamma lånar bilen med alla nycklar sitter i knippan.
Dagen har gått och nu sitter vi här båda och bloggar undertiden Thias står i köket. Plugg har gjorts(min, alltså danska), skratt, Wii - Mario,  kortspel, prat och bara helt av umgås med vännen. Tack för dagen även den än inte är slut! Kommer sakna dig den kommande veckan+weekend, ska göra allt för att hålla mig uppdaterad under turen.
hörs snart igen..
xoxo C
Massa Kärlek till dig! <3

Längtar tillbaka då det var vi!

Så mycket enklare allt var när man var "mindre" och hade er
...o tryggheten som fanns i skolan!

Förklaring



Som en sjöhäst,
fast med ben!!!

(Shetland sheepdog)

1 bild säger mer än 1000 ord!


Aldrig den samme som då!

Nu har jag tagit "ledig" från bloggandet ett tag då livet har tagit en stor vändning. En vändning som jag tror jag hade räknat med de senaste månaderna. Även om det fanns någonstans i bakhuvudet, att det skulle bli som det blev fanns någonstans i bakhuvudet men även om tanken vaar där blir resultatet ändå den samma.




Bring me back


känslor



£@#%"#¤*^:@£$€[]~


RSS 2.0