Födelsedagsgris

Världens Bästa mellansyster fyller år idag, 16 år och jag kommer ihåg dagen för 16 år sedan som om det var igår. Det enda jag vill säga dig är Stort Grattis ÄLSKARDE M på din dag. Önskar dig all lycka och hälsa med livet som väntar dig! Xo C Ps; har lovat henne att berätta för er att i förgår fick jag något bevisat som jag aldrig trodde skulle hända. Min lillasyster bar mig. Inte bara lyfte utan bar...! Jag väger antagligen inte så mycket som jag trott eller har hon fått en jäkla massa muskler den senaste tiden...? Ds.

Måndag eftermiddag

Ytterliggare en helg av total lycka har sprungit förbi, något som bara blivit vanligare för varje vecka samt månad som går. Varje vecka tar början med en lista full med saker som ska hinnas med, ärende som måste göras, sider som måste plöjas igenom och även nöjen/fester som väntar.
Helgen som varit eller veckan som varit har slutat med en väldigt fin dag. En dag som trots väckning av telefonen slutade med att man kände sig slut och belåten.
Mitt ♥ var mer än varmt, fyllt samt lyckligt vilket var precis så som jag vill sluta varje vecka med. Ett stort och nöjt ♥ gör att hela jag fyllt av glädje och lycka.
Nu ska jag återvända till böckerna,
Xo C

Blockerar vägen till civilisationen!

Vitt vinterlandskap är inte något vikan säga vi varit med om denna jul/nyår. Efter de senaste två åren med snö så pass mycket att vi har haft snö långt upp åt öronen. Detta år har snön kommit i mycket(med stora bokstäver) mindre och istället har vi fått något annat, något och har med lite hjälp av en stor maskin hemma hos mig röjt och tagit alla träd -storm. Självklart var det dags inatt igen! Har det hänt er något inatt, eller ni har klarat er från stormen? När det väl var dags för oss att bege oss till stallet kommer pappa tillbaka in med världens största leende på läpparna. ' Ett av tantans stora träd har trillar' överlyckliga och glada förstår vi inte vad han menar för en han säger 'det var inte allt!'. ' Trädet blockerar vägen ut samt in - vi är fast! ' Resultatet blev att pappa och jag fick bege oss ut för lite slit. Nu är trädet borta och vi har nått stallet - Hardy workwork!

OTH - 9


RSS 2.0