Vidar mot nästa arbete

Förmiddagen samt morgonen har bara flugit fram och klockan har redan hunnit slå 11. Nästa äventyr för dagen blir biltvätt av mammas bil då den ska på ävetyr till helgen, målning för att sedan köra till Munka-Ljungby för lite plastning.

Rummet börjar lika något, men nu ska jag gå 20 meter för att krama om F för att sedan bege mig.
Ha en underbar dag i solen, C

Dem lovade Solsken idag

Någon mer än jag som blir dåsig(Trött, huvudvärk, hängig) av vädret?
C



One of a caind

Somebody That I Used to Know - Walk off the Earth (Gotye - Cover)



Gotye- Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra) Offical Music Video


Alle renen Löredag..

Efter en mycket trevlig kväll tillsammans med mitt ♥ ska vi nu krypa ner i sängen för lite massage för att sedan invänta John Blund. Vilket jag vill gissa på kommer först till min andra hälft och det är snart.

Imorgon blir det en minst lika trevlig dag med både umgänge av en kär vän samt fest för en annan.
Ska ni ha för er på imorgon?
oX C

Stoppa JOSEPH KONY

Hej alla, om ni inte redan vet hur läget är och har varit nere i Uganda de senaste 10 åren om inte mer så snälla kolla på detta klippet. Det är långt ifrån rätt och jag vill vi alla hjälper till med att lägga ut bilder eller sända vidare detta klippet. För en människa eller ett tiotal kan inte göra någon skillnad men alla tillsammans kan ändra på mer än vad som går att tänka sig, och snälla låt oss börja NU!

Snälla titta på detta klippet, lägg ner minuterna det är värt vartenda sekund. Så ska ni se med egna ögon vad Joseph Kony gör med människorna nere i Uganda.




Den STORA-dagens låt, till DIG

♥Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge♥


Fredagsmys

Fredag igen, rätt mig om jag har fel men springer inte veckorna iväg?
Även om veckan har gett mycket samt jag har fått mycket gjort rinner tiden förbi en in a blink of an eye! Trots jah har en som varje morgon söndagen till idag säger "Synd det inte var måndag!" önskar jag dock inte tiden ska flyga fram, även om jag tycker samma sak.
Idag vakade jag med ett stort leende bredvid mig med orden(efter jag har sagt det är Fredag idag) "jo, men klockan kunde ha varit 16!".

Innan 16 ska jag hinna med en massa saker, blogga, städa, måla, Banken, baka, handla, prata med famor och några andra små saker. Har ni på listan innan det är dags att krypa ner i soffan tillsammans med någon du älskar för att Fredagsmysa?

Önskar er alla en helt underbar dag,
oX C


Lär dig livets stora gåta älska glömma och förlåta♥



RSS 2.0