A new song on the way..

Real friends see my tears before they fall!
C


Dream House



With
this trailer, I wish you all goodnight and sweet dreams,
C


Keramik kurs

Igår(måndagen den 26) tog jag och startade något nytt, något jag inte har gjort på över 7 år i alla fall - en keramik kurs! Är en väldigt kreativ människa av mig och får jag inte göra något av min kreativitet fylls allt bara på i en låda som snabbt blir full och måste få tömmas. Skissa och rita, skriva låtar samt hålla på med musik är två andra kreativa saker jag håler på med, men nu var det dags att utöka och starta något nytt, man vet aldrig vilka talanger som ligger gömda om man inte ger det en chans och provar sig fram.

Alla ni som väntar sig en julklapp eller annan present som födelsedag/namnasdag kan redan nu vara med på att det blir inga mjuka saker denna gång!


Work Time

Kvällsmaten är imagen och jobbekläderna är på. Nu blir det jobb fram mot 22-23 ikväll - hoppas inte längre!
Ska ni hitta på denna finakväll?
Och vad har ni gjort denna fina höstdag, njutigt av solen hoppas jag?

När jag kommer tillbaka ska ni få veta vadjag började med igår. Något som jag inte har gjort på 7-8 år - about time then.

C


Actors born in the 70's

Some of my own favorites, some simply gorgeous(even more) and ofcourse good in what they are doing!

1970: Matt Damon, The Bourne as Jason Bourne
1971
: Ewan McGregor, Moulin Rouge as Christian
1972
: Ben Affleck, Pearl Harbor as Captain Rafe McCawley 
1973: Paul Walker, The Fast and the Furious as Brian O'Conner
1974
: Matthew Macfadyen, Pride & Prejudice as Mr. Darcy
1975: George Stults, 7th Heaven as Kevin Kinkirk
1976
: Ryan Reynolds, The Proposal as Andrew Paxton 
1977
: Tom Welling, Smallville as Clark Kent
1978
: Ashton Kutcher, The Guardian as Jake Fischer
1979: Heath Ledger,10 Things I Hate About You as Patrick Verona



C

Vilken årstid är din favorit?

Jag har länge varit ett fan av alla, då alla alltid har innehållit något som gör mig eller gjort mig glad!
Eller så är det bara pågrund av att jag har extremt svårt att välja(skyll inte på mig, ligger i släkten)!

Men de senaste dagarna, nej säg månaden har jag helt ändrat åsikt. Vad som än har hänt, hur mycket jag än 'älskar' att krypa ner i en filt med en varmkopp choklad med levande ljus eller hur färgerna ändras var dag har hösten blivit något jag mer eller mindra, nej fel igen mer avskyr. Någon som har en idé?

Jag kan inte cykla längre för de kryllar av dem överallt, jag kan inte ens köra bil på kvällarna(inte så mega lätt att köra när man inte kan kolla på vägen) jag kan inte ens öppna ytterdörren pågrund av att vi har en boende precis utanför dörren, räcker fullständigt med att den varit på besök här inne en gång - tack gode gud att jag inte var hemma. Säg mig, vem orkar ta ett djupt andetag och hålla det från det att man stått på en pall i hallen nyklarna redo, låsa fort som FA* sedan kuta till bilen där man äntligen kan andas ut igen dock bara för några sekunder(kanske lite överdrivet men kan inte förklara hur hela jag reagerar så fort jag ser en).

Årstiden som betydde förändring, ny start, värme och glädje för mig innan har nu gått över till ett svart hål som jag bara vill ska gå över fortast möjligast och allt är de äckliga "små"(finns alla storlekar) hopparna som är rätt hopplösa utan sina ben!
C


Höstmode?

Mode innehåller en så pass stor mängd av olika intresse och former, allt ifrån klädsel till bilar. Två modeinriktningar jag känner 100% glädje och intresse för medan jag nöjer mig med att den andra bara rullar!

Den modeinriktining(inte från vilket tal) jag funderat på över hela helgen är hår! Den del av kroppen som visas mest är hela huvudet där håret lätt speglar sig på hur du är som människa och vilken stil du är.
Håret behöver även tas vara på och göras vid. En miss av duschen syns eller bokat frissan 1 månad sent.

Själv har jag lyxen av att ha min frisör i samma hus och då hösten närmar sig med stormsteg(är här) är det hög tid för mig att välkomna den med en makeover! Frågan är bara hur?

Har länge varit väldigt nyfiken på reaktionen hos alla man känner om man helt plötsligt skulle gå runt som en "riktig" svensk, det här med blå ögon och blont hår. Men sen tror jag det inte kommer gillas av vissa människor, då jag helt av allt inte vill mista någon speciell på att gå och bli "hel"svensk. Så hur ska jag göra?

Rött hår som jag hade i 6:an, svart hår(då menar jag kål) eller bara mörka det lite med några slingor(rött?svart?blont?).
Kort klippt, lugg, parmanent?

C


What movie/serie OTH once again?

Då var det kväll igen, guchemajja vad tiden springer iväg! Efter en heldag på jobbet, kom hem för 45 minuter sedan, har jag äntligen avslutat både duschen de små saker jag sagt jag skulle göra innan sänggången.. bl.a. slänga de två relativt stora spindlar jag fångade i glas i morse. Hade inte nerver till att klämma ihjäl dem, relativt svår då de är snabba så in i. Nu har jag lyckats spola ner den ena den andra ligger kvar i sitt glas och jag tänker nog låta den vara där.
Det är inte så att jag avskryr eller är rädd för spindlar men det börjar bli lite läbbigt då kroppen täcker min tumsula!

Sitter och tittar runt lite på youtube för att se om det finns någon ny film som lockar då jag är ganska trött på att se bl.a. OTH om och om igen! De jag hitta kommer dock inte ut än men när de gör ska jag helt klart se dem!





Från det ena till det andra

Då sitter man på tåget igen! Inga stora förändringar mer än kortare sträcka. Musiken dunkar i öronen, regnet slår på rutan och vinden viner. Väl framme blir det hem äta lunch, byta om för att sedan bege sig till jobbet. C

Bed time

Off to bed now, Goodnight al blog friends.

Trött efter en dag på jobbet, då morgondagen har nya prövningar och kommer innehålla lika mycket(om inte mer) går jag till sängs nu. Hoppas bara John Blund vill ta emot mig så jag inte ligger och snurrar i sängen.

Kisses C


In 10 years ?

Var ser ni er om 10 år?
Hus? Barn? Lägenhet? Kontor på 69:de våningen i New York? Flyttat till en medelhavsö?
Tankegångar? Drömmar? Trivs i ditt eget skal?

Kommer du vara samma människa då som du är nu, bara addera lite mer pengar på banken och kanske en eller annan bil?

C


9/11

Var, hur och med vilka ord ska man börja... !
Känns som jag kan fortsaätta sitta här, börja på något bra för att sedan läsa det och sudda ut det hela igen.

Så istället tänker jag låta Danny få berätta(genom att ni trycker på play) för att sedan visa er några bilder.
Rekomenderar dock er att se reprisen av 11 SEP Dagen som förändrade VÄRLDEN på svt, rakt in i hjärtat och jag skänker en tanke till familjemedlemmar, vänner och kollegor till alla de 2997 människor som miste livet den 11 september 2001, var av 343 var brandmän och 60 poliser - Rest in peace <3
C






Ground Zero



"In its powerful, yet simple articulation of the footprints of the Twin Towers, "Reflecting Absence" has made the voids left by the destruction the primary symbols of our loss. It is a memorial that expresses both the incalculable loss of life and its consoling renewal, a place where all of us come together to remember from generation to generation."


World Trade Center Site Memorial designers Michael Arad and Peter Walker 
January 14, 2004


Från den ena till den andra

Igår var det farfars stora dag och ringen ska nu vandra vidare. Inte särskiljt lång men i alla fall vidare... STORT grattis farMOR på din stora dag! Flaggan vejar på sin stång, lyssna på min fina sång. Snart så sjunger vi Hurra för dig! Pappa och Mata ska håll yl skåla alla i ett glas! Jag önskar dig en lycklig dag! C

Gratulationer

Idag har inte varit en vanlig dag, idag har varit en speciell dag. En dag som jag har åkt upp till Förslövs för att krama om en väldigt viktig och nära människa i mitt liv! I år hade det varit min tjugoförste gång detta skulle hända, dock var det lite fler gånger för honom. Efter jobbet samlades hela familjen på Micagården för att sedan åka upp med blommor och bladet för att sjunga. Inte var dag man åker till kyrkogården för att önska grattis, men vet att det är precis så som han ville ha det, familjen samlad! Ett stort tomt rum finns inom mig, Ett rum som än inte fyllts. En evig längtan som aldrig tar slut. En saknad som människor säger ska tina bort, växer sig allt större! Om nu Gud finns så snälla lyssna, lyssna på den bön jag ber ....... Xo C

RSS 2.0