Förstår inte att det redan gått ett år, Du är SAKNAD <3

Vet inte vad jag ska skriva eller hur jag kan uttrycka mig för att få det rätt, eller få fram de känslor jag känner just nu.
Bara tanken gör mig ledsen, att åka tillbaka i tiden i huvudet precis 1år.
Sätt i bilen utanför Solhem i Grevie för att äntligen få prata ut med L om hur det var och vad som hände inne i huvudet på honom. Mitt under allt får jag ett samtal ifrån min pappa, ett samtal som kommer följa mig i hela mitt liv, ett samtal jag önskar jag aldrig fått även jag vet det skulle hänt någon gång. Resten är ett minne jag tänker behålla själv, ett minne som jag har svårt att prata om men måste ibaland så jag får det ut mig.

Farfar du är Saknad, du finns i alla våra hjärtan och du har tagit en plats som gör att även jag känner värme ifrån dig trots du inte går på denna jord med oss längre. Det går inte en dag utan någon i denna familj har nämnt dig. All min kärlek till dig, kunde inte ha önskat mig någon bättre farfar!

Du lämnade oss de 28 februari 2010 klockan 23:50,
din tid här på jorden var klar,
du lämnade många bitar kvar här på jorden,
du stängde ditt kapitel
och lät oss alla få fortsätta i dina fotspår och börja på ett nytt kapitel i din ära
och en dag skriva klart boken i ditt namn!
<3


Kurt "farfar" Carlsson i våra hjärtan <3
* 5 September 1928 + 28 Fabruari 2010
Förslöv


Snabb in-köp..

Trodde ja, ja!
Resulterade till något hel annat.

Har det hänt er någon gång, att ni kollats i bakböcker och bara lägger upp recept efter recept och när du väl kommer till ingredienserna finns bara hälften hemma?
Detta hände med mig så jag skrev upp en lista på vad jag behövde både till baket och till kvällen för att sedan sätta mig i bilen och köra iväg för ett snabb in-köp på Ica Vejbystrand, där jag vise affären var öppen.

Plockade ihop, bitter- och sötmandel, glassen, mjölk, frukt ..
Ställer mig i kassan med två kunder framför mig, farbrorn som var först hade problem med sitt kort så han fick parkera sitt kvitto, det var då jag började lyssna till samtalet med båda öronen. När han var klar och kvinnan framför mig också fick problem sammtidigt som farbron bakom inte heller kunde betala med kortet började kassörerna prata högt med de båda och sa att de hade haft problem med sprabankengripen-korten även igår så gick tyär inte att handla utan man var tvungen att ha kontant. Så där stod jag redo att betala med mitt sparbankengripenkort i handen och de enda sedlarna som kunde täcka summan var danska.



Så när det väl blev min tur sa jag:

-   Om det inte går att betala med sparbanken behöver du inte ens anstränga dig att röra det som ligger på bandet.

Där stod jag alltså med alla varor på badet, sammalgt 24 kr i pengabörsen och det jag fick till svart var:

-   Om du kan sätta tillbaka glassen och mjölken hade det varit bra!

Va? Skämtar du med mig? Hamnade i chock, vad är det som händer. Här står jag med tillräckligt med pengar för att kunna klara av den lilla summan, och det jag får göra i skamm är att ta glassen och mjölken och gå tillbaka med det för att sedan tomhänt gå igenom kassan igen med alla människor som stod i kön utan något mer än skam och en fruktansvärd känsla i kroppen jag hoppas ALDRIG jag får vara med om igen!

Så himla irriterad, och det enda jag kunde tänka på vad den gamla damen som stod vid mjölek och lastade vagnen full, eller familjen som skulle in fr att handla snackset till kvällen hur deras självförtroende och förtroende skulle brytas i bitar när de kom till kassanoch inte kunde betala för att korten inte gick att ta. Jag fick inte ens ett tack för jag tog tillbaka vrorna, de gick inte ens ut i högtalarna med om att det bara gick att betala med kontant. Stackarna människor som kommer för att handla det sista inför kvällen precis vid den tiden alla affären håller på att stänga och de kommer fram till kassan får nyheten om att kort inte går att betala med när varorna ligger på bandet. Känner medlidande!

Så det jag vill säga är att ICA-Vejbystrand - Ta er i ****N!
Dit kommer jag inte fler gånger!

Tack GODE GUD för Förslöv! <3

C


Ensam Hemma

I lördags tidigt på morgonen körde jag familjen till tåg-Stationen i Ängelholm.
Efter det blev det hem igen snabbt för jag var tröttare än tröttast så tanken var att somna om´då jag dagen innan varit uppe sent(förvånad? - NOT). Sälvklart blev detta inte istället damsög jag och vattnade blommorn. Dagen löpte på med handling(en historia i sig), låt skrivande, målning, promenad, hälsa på farmor, bakning etc.

Innan mörkret lagt sig hämtade jag in ved för att jag skulle kunna tända brasan och få det varmt och mysigt. Gömnde yxan fall i fall någon skulle titta förbi, man ska aldrig säga aldrig! rasan tändes och akningen började. Det blev kanelsnäckor, blåbär/kokos milkshake, sorbet-glass. Mellan all väntning speciellt till kanelsnäckorna tog jag och laga mat till mig och lysnade på melodifestivalen(grymt besviken). Glömde dock bort det då jag hade på the last song på en annan kanal. Kvälen löpte på, desto senare tiden blev detso mer säker hängde jag för fönster, kände efter så dörrarna var låsta, mobilen i fickan tillsammans med något jag alltid bär med mig fall i fall!

När klockan sedan väl slog 00 blev jag riktigt trött men vägrade släcka ögonen för att det fanns en chanse jag skulle få besök och några som övernattande, vilket tyvär inte hände. Halv 3 låg jag efter mycket om och men i min egen säng,lampor släckta och dörrar låsta. Hann läsa 3 sidor sedan slockade jag. Tur jag var så pass trött att tankarna och ljuden inte busade med mig för då vet jag inte vad jag hade gjort!

Xo C


Pritty Little Liars

OMG! Just finished watching the new episode of Pretty Little Liars and guess what.
Around 15 minutes in, there is a flashback from a 'Rat'party and the music you
can here in the background playing is from the best boyband from England- Someone who can guess which?




Xo C


Skräck och gasen i botten!

Helgen har varit precis som en lort vardags vecka - JOBB!
Alla, eller iallafall de flesta har hjälpt till mer eller mindre så helgen sprang förbi fortare än något annat. Så när jag äntligen skulle sätta mig på datorn igårkväll för att kolla mejl, blogga mm. kom det upp ett program som heter 'Security Shiel', händer detta er någon gång STÄNG av datorn direkt och åk in med den på service.
 Idag har jag och Co varit efektiva, först upp till Stallet för eldning och sociallt prat med farmor samt fika. Efter några timmar där gav vi oss sedan av till skroten för byte av batteri vilket resulterade i skräck och gasen i botten!
Nästa destination blev Båstad och lämning av datorn, så ikväll får mina målar skills och Tv vara mina underhållare tills det är dags för sängen och min underbara bok.

Så vill ni mig något finns jag på mobilen - INTE datorn!

Xo C


Sängläge

Då dagen har besått av mycket liggande och vilande har jag hunnit med en massa
avsnitt av mina älskade serier som jag följer, även en och annan bild/tavla har jag hunnit med att göra.
Även skirva klar arbetet som ska in om 3 veckor. haha, jag vet effektivt! x)

Tårarna rann till dagens OTH-avsnitt, så himmla bra. Se efter själva om ni inte tror mig! Självklart handlade det om måndagen stora händelse: Valentines Day! Helt klart håller jag mig till Naley som jag gjort från början, men i dagens avsnitt var Brulian med endast ett ord att beskiva de med: Kära!





Glee är även en av alla de avsnitt jag är förälskad i, troligtvis den serien jag inte hade tvekat ett ögonblick om jag fått en roll att tacka Ja till då en stor passion i mitt liv är musik och sjunga. Dagen avsnitt beskriver jag med följande term: Beiber Fever!





Har även börjat följa Pretty little Liars: Handlar om 4 vänner i Gymnasie åldern, Hanna, Spencer, Emily och Aria hur världen rastar då deras "ledare" Alison försvinner. År senare börjar de få meddelande via meil och sms ifrån någon som kallar sig 'A'. Meddelandena ifrån 'A' hotar de 4 kompisarna att avslöja alla deras hemligheter. Inte vilka hemligheter som helst utan att Aria dejtar sin unga Engelska lärare, Att Hannas mamma lånat pengar från banken, att Spence har en mörk hemlighet och Emily gillar skolans nykomling med namnet Maya och hennes granne påstås vara Alisns mördare.


Sjuk



Det är inte ofta jag blir märkt med texten: SJUK!
Vet inte heller om det är rätt term att sätta med jag här fått fruktansvärt ont i magen och jag lovar er, det är INTE magkatarr för det vet jag hur det känns.

Men skolan får klara sig utan mig och jag hoppas jag snart kan upp och slåss igen och klara av att stå upp mer än 20min innan det är dags för att lägga sig i fosterställning och tycka synd om sig.

Xo C


Happy Valentines Day...

och Grattis på namnsdagn Co! <3



Absolut en av de finaste högtiderna på hela året, en dag du ska
dela glädje och kärlek till de du håller närmast om hjärtat!
Så därför önskar jag er alla underbara
mäniskor som har en plats i mitt stora men inte fyllda Hjärta:
Happy Valenine!


Justin Bieber: Never Say Never Movie

Justin Bieber, denna unga 16 åringen har nått höjder på bara 1år.
Mina syskon är näst in till besatta och även deras kompisar. Miljoner av unga tjejer följer honom, skriker efter honom och önskar att de är dem som får hans leende riktat mot sig, eller hans autograf på sin nyköpta tröja.

Han har nått höjder med sina låtar som fastnar på näthinnan precis lika mycket som den snyggaste killen du någonsin sett. Nu har han gjort en film av sin framgång och hur det hela har gått till och det ända jag har att säga:
Hoppas vi ses i Biosalongen! En film som kommer vara värd vartenda mynt.
Xo C


OMG

Oh My God - It's snowing! :O

Ett vitt täcke har lagt sig på marken, är det inte dags för förberedningarna inför våren nu och ingen mer snö!

Xo C


Kolsvart natt

Mitt i allt ståhej uppe i Stallet ringer pappas mobil, ovanligt - NEJ. Inte det första
den närmaste 5 minutrarna. Till det viktigt(eller det som hände). M ringde,
det ändra jag fick veta var att jag skulle köra hem direkt för stömmen
hade gått och M var jätte rädd.

För er som inte vet det så bor jag inte inne i någon stad, lite mer tvärt om.
Mitt ute i (enligt Mells) Ingemansland, på sommaren blir vi dock joinade av
x-antal(och då menar jag 3 siffrigt antal) sommargäster. Även vi inte bor
i Båstad så är detta stället rätt attraktivt.

I alla fall, väl hemma med bilen igång i ett kolsvart område öppnade M dörren och
jag gav mig ut till proppskåpet(andra gången för mig och sist var nog för 5 år sedan).
Ringde upp pappa så jag inte gjorde fel och när proppen var bytad kom
ljuset inte tillbaka. Så med pappa i telefonen tittade vi oss runt, finns faktiskt
några mer "galna"människor som trivs här nere i mörkret, och där var lika svart.
Så packade ihop M's läxor och begav oss tillbaka till Farmor och Farfar.
På hela vägen upp på en körsträcka närmare 5km lös inte ett enda ljus i ett
enda ljus. Då begrep vi att inte ens ett litet proppbyte skulle
hjälpa att få liv i våra lampor.

Konsigt jag inte la märke till detta på vägen ner! Är ändå mer än 4,5 km hem.

Någon mer i Båstads kommun som drabbades av detta 1h och 30 min långa mörker?

Man ska inte klaga, jag vet.
Glad stömavbrottet inte drabbade stallet!

Xo C


Glee på högsta volym för att göra mig på bättre humör!

Hemma efter en snabbis uppe hos farmor och farfar. Blev bildtagning
på allt nytt som hänt i stallet, sen-lunch, prat för att sedan bege sig hemåt och bli klara för kvällen.

Sitter på mitt rum som snart är skinande-rent för att sedan börja göra
vid mig själv. Har dock ingen idé på vad jag ska ta på mig. Får inte se ut
som en uteliggare eller en sexsymbol, vi ska ha storfrämat idag,
eller iallafall någon ny varelse ska introduseras i familjen och denna person ska
komma idag. Kan värken se ut hur som helst eller bete sig förjäkligt, 
finns det någon där ute som har en idé vad man kan ta på sig när någon nära en ska ta med en dejt?

Xo C


I Just Had Sex(feat. Akon) - Lonely Island


Inbrott på Bjäre - look out

Lördag och dags för fest. Alla yrar runt i huset för att få i ordning allt
till gästerna anländer ikväll förutom pappa som är uppe i stallet och jobbar.

Kategorier till samtalsämnet ikväll om vi tänker på vad de pratade om förra
festen(Fredagen förra veckan då M fyllde år, denna veckan är det Co):

Ingvar Kamprad(Fredagen)

Idag, Samma och inbrott då två familjer vi träffat nyligen blivit drabbade
1 igår så tror jag detta kommer bli dagens debatt.


Igår blev det inpuls bjudning till familjen Kronkvist i Munka, trevligt med
god mat, dricka, prat och kolla loggen till nya firman.

Xo C


Sömnproblem

Sömn sägs vara en viktig del av vardagen. Min kropp däremot har inte
insett detta då jag sover dåligt. Flera dagar nu jag inte kunnat somna
innan 12, och det värsta är att två kvällar framöver kommer bli som de andra.

Hur gör ni när ni ska sova?

Jag har försökt med både misik, bok, bara släcka, ser film/serie men
inget fungarar, inte nu iallfall.
Så ber på mina bara knä om hjälp!

Xo C


Danny Jones(Mcfly) - Don't know Why


Long day

Äntligen närmar sig dagen sitt slut - vet man inte ska önska sig fram i livet.
Men efter att idag inte ätit mer än några mackor , frukt och en sallad vid 11 så
har jag nu äntligen slagit mig ner i sängen med datorn i
knät efter en härlig dusch.

Jag har nämligen varit upp i Stallet och jobbat, inte med djur utan vi
bygger om min pappas föräldra hem och imorgon är det dags för gjutning,
och för att det ska gå måste man ha lagt alla rör till både larm, lampor,
vatten etc. Även armeringsjärn och en massa så pappa och jag
har jobbat från 17.30 - 23.11. Så gissa om jag är trött. Träningsvärken
kommer lagom till imorgon så den dagen får bli en vilo dag i
detta underbara väder vi har som gör en så pigg!

Kände helt klart för att lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet men nej,
istället blev det en heldag med både det ena och andra.

Slep tight,
Xo C


RSS 2.0