VårKänslor


Dagen outfit: Shorts-H&M, Blus-Jennifer, Skor-Trampoolin

Träningen är i full gång, men idag kändes det bra med en liten pause då vi fortsätter imorgon igen. Istället körde jag och Rebex på spontana vägar och bara var. Det blev, allt från Supernatural - modellering.

Nu ska jag bara sätta på mig andra kläder då graderna tyvärr har sjunkigt nu mot kvällen här på Bjäre, sedan bär det av i pappas jobbil till Hallavara för att sedan fortsätta till Båstad!

xo C


Upp och Hoppa


Hard WorkWork!

Pigg(?), men vaken - dags för dagens alla hinder och punkter att ta tag i.
Springer runt i huset för att städa och fixa så mycket det går till vännen Rebex anländer. Idag börjar dagen med att göra läxor! Jippi, men ett måste. När läxorna väl är gjorde fortsätter vi med det roliga sakerna som kortspel, mys och prat. Halv 11 ska vi vara i Förslöv för Rebex ska till tandläkaren efter det väntar träning i Båstad.

Återkommer senare idag.
xo C


Summerland



Tack och lov för serier. Att ha något att följa dagarna de kommer ut eller som jag gör tittar på de via nätet. Hittade en serie jag följde på tv för 5år sedan, summerland. En serie som hade premiär den 1 juni 2004. Två kända ansikten som vi känner igen idag från andra filmer är Jesse McCartney(Theodore i alvin och gänget, låten Levin), Zac Efron (High School Musical, 17 again).

Handling:
Modedesignern Ava bor i Playa Linda, en strandort i Kalifonien, med sina tre bästa vänner: hennes fd pojkvän Johnny, den australienska surfaren Jay och kollegan Susannah. Hon lever ett bekymmersfritt liv, men plötsligt dör hennes syster och dennas man i en tragisk olycka. När testamentet offentliggörs visar det sig att Avas systers innersta önskan var att barnen skulle hamna under Avas tillsyn.

Sextonårige Bradin (Jesse McCartney) har sin egen sorg att bearbeta men han gör sitt bästa för att hjälpa sina yngre syskon. Trettonåriga Nikki (Kay Panabaker) som alltid avgudat sin moster känner plötsligt en stor vrede mot Avas försök att ta deras mors plats. Åttaårige Derrick (Nick Benson)har stora problem med att försöka förstå liv och död.

Serien följer de strider som bildas med vänner och familj, hur deras anpassning
till det nya livet tillsammans går ihop.


extra krafterna finns

Gäller att ha någon eller något som kan pucha(?) och hjälpa så de sista krafterna visas.

Efter mer än 1h på gymmet med vännen Rebex och ögongodiset, han med det stora H:et runt mig kändes det som jag kunde göra allt och lite till idag.

Finn din styrka och vad som hjälper just dig att ge det lilla extra.
Bättre att göra något åt situatonen än att låta tiden gå och du bara ångrar dig!




Det finns inom dig, våga bara visa det!


Mitt Liv, Mina Beslut

Tillbaka från en dag nere i Danmarks huvudstad: Köpenhamn.
Skolan kallade och jag fick palla mig dit.

Ja det är faktiskt sant jag läser nere i Köpenhamn men bor ännu kvar på Bjäre, något jag inte tänkt ändra på den närmaste tiden. Alla tjatar och påpekar hur jobbigt och hemskt det skulle vara och pendla så långt. Finns även människor jag ofta bara står tyst bredvid som gnäller på sina 30-40 min till skolan. Då står man bara där och lyssnar börjar filosofera och fråga sig själv vad F*N gör jag? Vanliga frågor och påståenden jag får när de får veta hur länge jag spenderar till och från skolan:

Hur orkar du?
Ska du inte flytta snart?
Jag hade aldrig klarat det?
Hur länge går du?
Hur många timmar lägger du på pendling per dag, eller vecka?
Mår du inte dåligt?

Även om du till svars får ett leende ifrån mig tillsammans med ett skratt betyder det inte att jag inte tar åt mig det ni säger. Vem skulle inte mått dåligt om andra hela tiden på något sätt trycker ner dig även om det kanske inte är meningen från början. Tänk själv om du spenderar 6h fram och tillbaka per dag, väljer det själv - självklart trycker frågor som "Mår du inte dåligt?" och "Ska du inte flytta snart?" ner en.
Mitt liv, Mina beslut.
Är det inte upp till mig hur jag vill göra? Har jag inte rätten till att svara på de frågorna själv? Som när jag ska fytta, och när jag ör var? Dagen kommer komma då jag måste lämna mitt underbara hem, det vet jag. Men inte hjälper ni mig pykiskt när ni fortsätter sparka på mig trots jag ligger!


LOST

Någon som har följt LOST?
Eller över huvudtaget kommer ihåg serien?

Jag var en av de som börja följa serien då den startade för 6 år sedan, då serien sedan tog större och större uppehåll, drogs ut så mycket den kunde så var jag även en av alla som slutade föllja serien. Men tack vara internet och alla dess sidor man kan se serier och filmer online for free har jag nu hunnit ikapp denna serie. Efter 6 år inspelning start 2004, 6 säsonger sändes det sista anvnittet av LOST säsong 6 igår kväll. Kan man tänka sig, vi som så många gånger undrat när serien ska ta slut!

Tänker inte skriva vad som händer om där nu är någon som vill se de men efter 6 års inspelning nere på Hawaii har de äntligen spelat in och visat The Final Journey. Nice to see old faces again!


The Beginning and The End!

xo C


Ny dag med friska tag

Dagen spenderades med vännen Rebex tidigt på morgonen för att få ut mer av dagen vi hann med både det ena och andra. Allt mellan Supernatural-pump av muskler.

Fyllde på mitt kort på Drivan idag efter mycket och och men, men gäller det bara att ta nya tag då både gymmet och spinningen väntar på mig. Lyckades även komma undan med några hundra lappar då tjejen i kassan tog mig som ungdom även om jag fyller 20 i år och vännen som är yngre än mig fick betala vuxen pris!

Så nu är det bara kämpa på, så någon som känner som mig att de inte gör något om dagarna då ni är fria från skolan köp gym/spinningkort och träffa människor. Rekomenderas starkt då alla ni som är singlar kanske träffar er dröm prins som jag gjorde idag!



He´s back! :)

xo C


Gårdagen

Hemma mys med Mamma!
Pappa på fest i Munka ljungby, M på tjejkväll och C på disco uppe i byn, så resultatet blev att mamma och jag fick myskväll. Bara vi två, hur underbart som helst.

Då mamma är ny opererad så var jag taxi för dagen.
Vid 18 körde jag först pappa, halv 8 blev det till att lämna småsyrrorna. Kvällen fortsatte med Film, prat och resnt mys.

Vid 22:30 hämtade mamma och jag C för att sedan fortsätta kvällens mys. Bara 30 min senare ringer telefonen och pappa undrar jag om kan hämta honom. Hämtas? Redan?
Oj, nog förstå gången i hela hans liv han sägt eller tänkt tanken att bli hämtad så tidigt - krys i taket.
Jag kör mot Munka, hög musik i bilen - In my head, spelas högt och tiden springer iväg. Framme hos Peter och Sirpa blir jag inte insläppt. Antagligen för att festen är i full gång, ingen klocka på dörren och platsen är ute i skogen. Kommer efter mycket om och men in.

Säger så här: Tanken blev inte riktigt att bara hämta pappa, uta festen fortsätte med mig, i myskläder. Upp bjuden på dans blev man :) Så mkt säger jag här, har nu frågor omd et får ni väll ringa. Kvällen var trevlig och klockan gick. Vid 2 tiden körde jag hem två människor som bodde i Örkelljunga. Väl framme igen blev det avskeds"kyss". Så efter en lång kväll med underbara männiksor lämnade vi stället vid halv 4 tiden. Och jag som bara skulle hämta!.. Nästa gång T så ska jag stanna där från början och inte agera Taxi. Tack för underbar natt så ses vi nästa helg.

Idag kallar Rebex med Mat i hallavara, förfest i Båstad och Fest i Halmstad.
På återseende!
C

Ps: Allt blir inte som man tänkt sig, utan resultatet blir istället mycket bättre. Underbar gårdag som jag hoppas kommer igen! ds.


Cypern 08


till TINA

OJOJOJ!
precis hemkommen från Ä-holm och om 15min ska jag vara hos Tina - Sorry but I will not make it!
Om du ser detta innan messet - Hemskt ledsen men skyndar mig!

Nu ska det iaf snart bli avgång till kära Tina där det blir en mys kväll med 3. Får se om övernattning lyckas bli, kan tyvärr inget lova.

C


She's back!

Tina är hemma!!

Äntligen efter 6månader i underbara Australien har hon äntligen landat här på bjäre! Och självklart var man på flygplatsen för att hälsa henne välkommen med ett litet oaket från mig och vännen Rebex: En låda full med saker som är Tina, "Tina"chips, godis, lypsyl...



Säger detta med många andra i tanken, Varmt välkommen hem underbara och saknade vän!
<3


Invigning av Båten

Nu har Rebex och jag landat i båten nere i Båstad. Invigning inför sommaren 2010 och båtlivet detta år. En tur på både väla och maxi hann vi med innan vi plcerade oss nere i hamnen.

Har placerat min bakdel i "Tinas" säng med en filt runt mig då jag lovar er att sommarvarmen inte har anlänt än. Under tiden står vännen och delar alla underbara frukter som vi sen ska trycka i oss tillsammans med både glass och Chasmines chkladsås. Sen börjar firandet av att kära Tina äntligen är på väg hem.

Nu ska jag återgå till att vara mig själv och lysa upp denna kyliga kväll för att imoro vakna upp till en iunderbar dag med både sol, mat, vänner och Tinas återkomst( x) ). Nu väntar fruktsallad serverad med gammaldags vanilj glass och Chasmines choklad sås, godis både vanligt och natur, kort, prat, skratt och mycket mer.

So long,
xoxo C


RSS 2.0