Fantastic Four

Premiär, blogga ifrån iPhone! Vi är på rullande fot in mot Ä-vol för att handla ingredienser till kvällens gottigheter. Sen blir det båten(tjocktext) som jag ser fram emot detta  FANTASTIC FOUR is back! Nu ska jag ge mig ut på "styltorna" så hörs vi säkert senare. Xo C

Grattis på 21 årsdagen älskade vän


Tina Söderman fyller 21 och jag lyckades vara den första som Grattade henne på
 sin alldelses speciella dag - GRATTIS. Låt de 24 timmar som dagen innehåller
vara dina alldeles egna och perfekta.Xo din sönderslitna Chasmine


AJ...

Med denna bild avrundar jag dagen då sängen skriker efter
mig medan benet skriker att den absolut INTE vill dit, Sweet dreams!
Ny tvättat(svider som sören och hugger till)
och redo för säng, så detta är det finast av allt.
Xo C


Sjukstugan

Trots jag haft några som tycker jag ska åka in till sjukhuset för en undersökning fall i fall det hänt något med knät, är jag kvar här hemma då jag gärna undviker sjukhus så länge jag kan.
Misstolka inte mig - jag tycker det är jätte bra dem finns och alla som jobbar inom sjukhuset. Men personligen blir jag väldigt svag i knäna av blod och även panikslagen om jag hör ordet operation.
Så här sitter jag är redo för säng då jag ska jobba imon, tro det eller ej, trots jag har svårt att använda armen och precis kan stötta benet så ska jag imon jobba på MICA, money here we come!

Tur sjukhuset ligger på andra sidan vägen där vi är imorgon!(orolig)
Xo C

Harry Potter and the Deatly Hallows /2


The Lazy Song


Passar relativt bra på denna dag!


Bored

Nej nu är jag trött på att sitta inne och känna mig onödigt lat, så nu blir det solen. Tror dock inte jag kan lyfta ut något så jag får ta det som finns ute redan när det gäller solstol, tar även med mig lite ljuvlig musik och min engelska bok jag håller på att läsa; Broken, 6:e boken i serien av Kelley Armstrong.
Både mobil och hemtelefonen får även följa med ut fall i fall någon försöker nå mig, Never say Never!

Xo C


Gårdagen här hemma, även denna dag ser ut att bli lika fin

I´m alive - for now.

Natten är över och jag har lyckats få några timmar.
Men rädd var jag igår kväll, när jag la mig ner för att känna efter och knät gjorde onte, kunde bara ha det i ett visst läga där det inte kändes något.

Så nu är jag upe dock inte å hoppas men uppe. Armen har blivit bättre, knät/benet är det samma, hugger till ibland och kan precis stötta det. Har även upptäckt att nacken har fått stryk, fråga mig inte hur för fosrt gick faller, men resultatet har blivit att jag har svårt att vrida huvudet och det ömmar. Det är inte heller högersidan utan vänstra sidan av halsen som gör ont, ända stället på vänstra sidan som har tagit stryk.

Nu ska jag hoppa vidare i huset, blir nog inte mycket rörelse av mig idag utan jag ska nog ta det så lugnt jag kan, även om pappa undrar om jag kan komma jobba några timmar, vi får se hur jag mår senare!

Xo C

God-Natt

FyInIHelvetesJävlaSkitSnusdosaOchÄttika!

"Ett"-ord som beskriver hur jag känner just nu, det gör ONT och jag fryser, kan det bli bättre? - tvivlar!
C


Hugger till i benet

Några av de värsta stunderna på dagen är den tiden man blir lämnad ensam och tiden när man försöker sova. Tänl er då dessa studer plus det jag var med om innan. Fy fasen vad jag inbillar mig saker. Suger på att berätta hur något känner texmitt ben nu, rädd att det blir fel för dig när du läser det. Men från och till så hugger det till(tänk er ert högra ben) precis under knäskålan och utåt, vet de flesta ser ut som frågetecken med det hugger till. Och jag tänder strålkastarna för att se om det är svullet, se om det är blått och när jag sen kommer fram till att det både är svullet, blått, varmt och alldeles skrapigt kommer tankarna på vad som kan ha hänt och att resultatet blir operation, vet jag tänker för mycket på det och går för djupt in på det men kan inte hjälpa det när jag sitter här ensam med mitt huvud och tankarna bara flyger.

Usch, har strykit duschen då jag inte vill trilla, för hela huset sover, hade inte varit någon hitt att skada sig ännu mer. Men har dock även börjat funderba på det Benni skrev till mig innan, Akuten - sjukhuset, jag menar är det något fel eller nerv som kommit o klämm är det inget bra att vänta då är det bästa att komma in i tid. Men jag orkar inte nu, ska ta och skölja såren sedan lägga mig så får vi se när jag somnar!

Xo C

Olycka i Hallavara, 55m från start

Vissa har redan hört om detta, och för andra är detta något nytt, ta ett djupt andetag och andas ut. Läs allt innan ni hör av er till mig eller ringer hem och oroar er i onödan!

Dagen började lugnt med att jag steg upp sammtidigt som tjejerna i familjen lämnade huset för hobb respektive skola. Där efter stor det en massa på schemat - vattning, städning, tvätt, disk, solning, promenad, OTH etc.

Under förmiddagen sms:ade jag även med R för att fråga när hennes föreläsningar var över så vi kunde bege oss ut på en träningstur. Vid 13 ringer hon och frågar om jag är klar för att bli upplockad om 30 min. När 30 min gått var jag redo för att ge mig iväg så jag satte på mina nya träningskor, hade rollerbladesen i armarna med både posten och väskan. Halvvägs upp i skogen här hemma bytar jag till mina rullande vänner på fötterna för att komma fram lite fortare och träna sammtidigt jag kör mot R. Blir uppockad vid Bixen för att sedan åka mot Hallavara. Där letar vi upp Rrollerblades för att båda bege oss ut på en lång-tur.

Tar väge ner mot Hovs Hallar vilket är en utdragen nerförsbacke, samme backe som min kära vän R var med om en olycka för 2 år sedan. Vi börjar sakta rulla nerför och stannar efter den första lilla sluttningen för att inte åka alldelles för fosrt. Men vad hjälpte det, efter 5 meter kommer det en bil bakom oss som kör om, nere i T-korningen kommer en liten vit-skruttibangbang in mot vägen vi är på ch säg runt 5 meter in stannar den till kanten varför har jag ingen aning, samtidigt stannar även den andra bilen med 8 meters mellanrum och bra står. Farten börjar öka på våra hjul och Ida(R´s hund) börjar även hon få upp farten, så stanna vet jag att det är omöjligt, då vägen inte är mega bred för att jag ska kunna snurra runt och vända. Väl framme i höjd med bilen som nöjlgen kort om oss börjar tankarna hur jag ska ta mig till.

1. Köra över på andra sidan för att lätt ta mig förbi!? Men vem vet, kanske börjar någon av bilarna köra och då hamnar jag i klämme
2. Försöka klämma mig imellaan vägkanten och den vita bilen?

I och med det går så pass fort det gör hinner jag tänka flera tankar om hur jag ska göra och hur jag kommer se ut efter händelsen, vilket inte var mega smart. Men beslutet måste fattas fort då jag närmar mig snabbare och snabbare för varje sekund.

För att göra berättelsen kortare, så valde jag att trycka ihop mig mellan den vita-skruttibangbang och vägkansten då jag viste att det var meningslöst att få stop på både Ida och mig, idiotiskt att köra över till andra sidan då vem vet vilken bil som kunde börja köra. Väl framme vid bilen(fråga mig inget om märkena eller passagerarna, inget jag lagt på minnet) känner jag att detta kommer aldrig gå, jag kommer fastna med foten i den stora gropen som är precis intill där asfalten slutar, så på några bråkdelar av en sekund tar jag beslutet att kliva rakt ut i diket med vänster fot. Väl när jag lyfter foter känner jag att detta kommer aldrig gå för min fart är alldeles för hög för att bara helt plötsligt sluta, något lärde jag mig på mina fysik lektioner i skolan. Ida kommer imellan och jag stupar rätt ner i den rellativt stora diket. När farten väl slutat reser jag mig upp för att känna efter vad som skulle kunna vara brytet eller skadat. När jag inser att jag kan stå går jag ut på vägen igen, R kommer till oss för att se vad som hänt och bilarna, efter mycket om och men BARA kör, inte ens 'Hur gick det? Allt bra?' Utan de bara körde!

Både omtumlad och i chock säger jag vi kör vidare, för hade jag slutat där hade ag aldrig satt på mig ett par rollerblades igen- Men bara runt första svängen tittar jag ner på mitt ben och ser blod, en massa blod. Känner svindel och illamående så R häller vatten på det så att blodet försvinner. Där efter kommer allt, chocken släpper och jag börjar känna efter var jag har ont. Ögonen fylls av tårar medan jag skrattar åt det hela då jag känner mig ganska dum.

R berättar även hur hon såg det hela och önskade hon hade fotografiskt minne så hon kunde visa mig hur grasiöst jag hade äkt ner, tagit ett steg ut i diket och helt plötsligt föll i diket. Visst lät det roligt, och jag erkänner jag skrattade, med jag trör att det skrattet innehöll så mycket mer för jag blev skit rädd och var.

Väl tillbaka i soffan hemma hos R (bara 100 meter därifrån) blev det våta handukar runt knät, hela armen samt bak mot ryggen och en i pannan. Inte nog med att jag skrapa mig och köttade upp huden så var diket fullt med brännässlor, så jag brände hela armen samt fick en alargiskchock uppepå såg det såg förjäkligt ut. 

Så nu sitetr jag här ca 7h senare, benet värker och såren går upp och börjar blöda lite då och då, armen både bränner och värker, höften blöder, och jag kan knappt gå på benet eller anvnda höger armen. Hoppas innerligt det är bättre imorgon. Även glad skolan är slut för veckan för dit hade jag inte kunnat ta mig imorgon!

Ledsen detta inlägg både tog tid och innehåller stavfel eller fel bokstäv, men jag skriver bara med vänster(högerhänt vanligtvis när jag skriver). en sak kan jag säga, Änglavakt är jag 100 på jag har. För bara några cm ifrån fanns det stenar och bilen/bilarna kunde båda varit idioter och försökt köra båda två!

Något som är oklart eller undrar något finns jag på mobilen!
Xo C

Ps: Bilder tog inte då jag såg för jäklig ut, R sa hela tiden att jag skulle abrolut inte kolla på armen men nyfiken som jag var gjorde jag det och det var ingen vacker syn. Så nu hoppas jag att jag vaknar upp imorgon, alargin har lagt sig och benet och armen samt höften går att använda annars blir det sjukhuset nästa. ds.

Då & Nu

Igår satt jag och nynnade på en melodi, och efter mycket om och men var jag bara tvungen att sätta igång den för att få höra hela, i alla fall den delen jag glömt texten till. För att sedan lägga den bakom mig och självklart börja tänka på en ny. 

"Se dessa stackars arma barn, som inga kläder har......
för Lira Lara Loppan, lura... "


Finns kanske någon som känner igen den? 

Efter låten blev färdig gick vi(jag och Bex) in på google för att där se hur skådespelarna förändrats och ser ut idag.
Efter mycket om och men kom vi in på en sida där de visade fler människor som varit med i Astrid Lindgrens filmer, hur de ser ut nu och hur de såg ut . Några bilder ner tror vi inte våra ögon och tappar hakan båda två.

Ni vet Mio min Mio, om prinsen som kommer till landet där pappan är kung som ska rädda alla barnen som blivit förvandlade till duvor. Mios bästis Jum-Jum var det vi fastade på. Den söta kilen som fanns på Mios sida, spelas av ingen mindre än;



Christian Bale, den snygge hjälten ifrån Batman Begins.

Någon som vet om Astid Lindgrens filmer är dubbade?
Att filmerna är spelade in med ljudet tillsatt efteråt.


En av oss 4 - My No.1

Årets sista sättning är avklarad!
Och för att fira denna dag bestämdes det att vi även skulle börja en timme tidigare för att dagen skulle bli så pass varm.
Trots tidig(are) morgon blev vi inte klara fören mot eftermiddagen.

Men en sak som jag är 100 på det är att denna dagen, eller de timmar som vi(Andrews, Jag, Kalle, Ludvig) jobbade idag sprang fortare fram jämfört med de andra.

Så nu sitter jag här redo för morgondagen, och vet att jag kommer drömma en helt underbar dröm!

Xo C

Destination: L:seberg

Då var det dags att stiga upp, efter en natt med lite sömn då jag haft väldigt svårt för det, blir det avfärd inom kort då jag ska plocka upp kusse L på vägen för att sedan bege oss norr-ut.

Liseberg står på dagens schema, som jag gissar det gör på vädligt många.
Premiär och fint väder, vad skulle annars Göteborgarna ha för sig?
Så nu är jag sommarklädd för en heldag ute med 18-20 grader och sol.

Vad ska ni hitta på denna fina påskafton?

Xo C


Får även med hem(förhoppningsvis) en fripassagerare! <3

Påsk -11


Påsken 2010

Förra året spenderade vi vår påsk på ett helt annat vis, vilket vi även gjort de senaste 5året(ca).
Så i år har jag fått många -'Vad ska du hitta på i Påsk?'
Mitt svar har då varit ganska blankt då jag inte brukar göra något traditionellt med skläkten utan spenderar istället dagarna på skidor.
Så årets påsk blir helt klart väldigt sista minuten saker.

Igår var vi tre gator upp, hos farbror och Anita och om 20 ska vi till mormor och morfar, så nu ska jag ta på mig så mycket gult jag kan(ekar dock i garderoben på den fronten) men något ska jag nog hitta för att sedan bege oss mot Grevies kyrkby.

Trevlig långfredag till er alla,
Xo C


Rollerblades

... igår tog vi fram dem, rollerbladesen som har legat och samlat damm hela vintern inne i garderoben.
Så och och lillasyrran M bestämde oss för att ta en liten tur(eller jag sa till henne att hon SKULLE med mig, se det hur ni vill).
Så på med hjälm, handledsskydd och rollerbladsen skulle vi ta en liten tur. Mamma och Pappa var i stallet så vi skulle bara ut en liten tur för att sedan lägga och i min säng och se film.
Ändrade oss sedan att vi skulle åka tillsocksmedjan(2,5km) och självklart hem, väl där bestämde vi oss för att åka hela vägen upp till Ma&Pa och sedan tigga skjuts hem.

Då vi hade lillasyrran C på cykel bredvid tog hon hand om våra vattenflaskor som tömdes fortare än fort.
Väl uppe vid stallet, blev det påfyllning av flaskor, pratade med de i 10 min för att sedan efter mycket pratande och velande bestämmde vi oss för att bege oss hemåt igen.

Så vår "lilla" runda i kvarteret blev en runda till förslöv och hem igen..
Välförtjänta ben fick sedan lägga sig i säng och vila ut ordentligt.

Underbar tur som kommer tas flera gånger om.
Xo C

Skärtorsdag

Dagen i all ära blev det jobb.
Gassande sol stod både på rygg och i panna då vi befann oss uppe på en tvåvåningars radhus. 8 människor, där jag är enda tjejen, värmen höll sig i och efter tag åkte tröjerna först på den ena sedan den andra, ni kan inte förstå hur kroppen skrek på att jag skulle göra samma sak, för att inte försumma de andra lät jag tröjan vara på så nu efter har jag en underbar bonnabränna och överlycklig jag ÄNTLIGEN får lägga av den.

Nu blir det en snabb dusch för att sedan bege mig ut i mina nya running-shoes ta en runda för att fortsätta till skärtorsdagena middags-ställe!

Xo C


Basshunter vs Big Brother


Påsk/Vår-städning

Nu jä*lar är det dags, en av årens alla städar dagar.
Mopp, spann, dammsugare, dammvipp, puts både till fönster och glas etc.

M och jag har haft hand om fönsterna(utom utsidan på de fönster som ej går att vända) och nu tar vi ann min garderob.
Mamma och L har gjort Mamma och pappas garderob respektive stryning.

Så vi är igång, fönsterna är på vid gavel, musiken står på högsta volym och så fort solen skiner och temperaturen gått upp lite till blir det trädgården som är vårt nästa offer!

På återseende,
Xo C

Godmorgon Sverige

Då var det dags igen - JOBB, är det inte målning så är det sättning och är det inte sättning är det målning.
Jag ska i alla fall befinna mig 2,5 km här ifrån om 35 min för att få in lite kosing på banken - kan alltid behövas då det inte är billigt när man är en student.

Jag hoppas ni alla har något roligt inplanerat för dagen, själv slutar jag 15 för att sedan fortsätta till nästa jobb.

Have a nice day,
Xo C

Sov gott & Dröm sött

Nu var det dags igen för sängen, för att vakna upp till en dag som jag hoppas blir veckans bästa.
Men som sagt, Never say Never, dagen består av hela 24 timmar och något säger mig att alla 24 kommer inte vara på min sida men bara 50% blir bra så klagar jag inte.

Gårdagens försök med lite OTH-avsnitt liggandes i sängen hjälpte jätte bra. Satte igång andra avsnittet, när någon har med sig ett vapen in på skolan och fyrar av. Kommer dock inte ihåg slutet, om jag såg det, vet hur det hela slutar då jag har tittat på det innan. Somnade i alla fall och vaknade upp igen halv 3 av att tv var igång. Så tänkte ta samma medel idag så jag somnar sött.

Sov gott och Dröm sött alla och ni till väst, God morgon/förmiddag!
Xo C


Johan Blund och en massa strålning

Trots jag jobbat ute i 2 hela dagar så går det bara inte!
Trots jag la mig på soffan igårkväll när vi alla var hos farmor med en gosig filt som varms upp av stömm(helt klart värd att önska sig) tog i alla fall två röda så somnade jag.
Nu däremot har jg provat allt, tänka på något jag gillar, tänka på något som man blir trött av, inte tänkt alls, läst en bok, räknat får så går det inte!
Så nu sätter jag igång min TV och tittar på OTH de första sesons, så får den gå hela natten utan att jag stänger av den. För när jag väl somnar då tänker jag inte vakna av en klocka i mitt huvud som säger till mig att den ska stängas.

Så nu ska jag välkomna både John Blund och strålning.

Ps. Stänger av mobilen, som alltid, och lägger den i hallen så jag får lite mindre strålning.
Xo C

The Way Back with Jim Sturgess

Så Tina, nu har jag lärt mig noterna och ackorden till den underbara låten som vi lyssnade på när du var här. Tänker sitta och klinka lite till imorgon och se om jag kan ändra den så vi kan göra en cover.

Annars har dagen rullat på med jobb, kakling hos farbro och målning i stallet, så nu tanker jag krypa ner i sängen och somna in till stormen som är utanför och hoppas allt ser likadant ut imogon när jag går upp.

Lånade hem en låt häromdagen med en av england snyggibgar Jim Sturgess, The Way Back.
En film som utspelar sig 1940 och framåt(andra världskriget), en bit av historian som ligger mig nära hjärtat.
En annan skådespelare som även syns i filmen är en av våra egna, den svenska Gustaf Skarsgård.
Ligger andra världskriget inte er om hjärtat eller Jim Sturgess tan det ska vara drama, romantik och komedi rekomenderar jag inte denna film.

Xo C


Never take...

Never take your freedom for granted
- 'Ta aldrig din frihet för givet'

Xo C


T:Time


Den korta pausen blev längre än planerad men nu är jag redo och tillbaka igen.

Som sogt min kära vän Tina kom tillbaka efter ca 4månader uppe i Sälen(ÄNTLIGEN),
inte för att träffa mig eller ta en liten semester ifrån sin/sitt semester/arbete utan ett litet test.
Så fort det var färdigt och hon återkom till Ängelholm möttes vi upp då även jag var iväg igår(skolan). Körde och hämtade mammas bil så istälet för att sitta i en och samma bil fick vi varsen.
Tina min lillablå och jag mammas.
Vi styrde bilarna mot förslöv för att där visa vårt 'lilla'projekt, sist hon var där såg det fortfarande ut som ett stall och mycket har hänt på bara 4månader.

Kvällen fortsatte med en god köttgryta som mamma och pappa
förberett någon dag innan, viladeut efter god mat, duschen besöktes för att
sedan titta på en film 'You Again'.
Sedan fick vi beslut-ångest men kom sedan fram till OTH(one three hill),
då jag har alla boxar valde vi stänga datorn vrida på tv och ligga i sängen och titta.

Krångel uppstod då inte rätt kablar var i rätt jack men det löste sig med två snillen och lite tester.

Efter 3 episoder, lite gott att äta ochdricka sa vi godnatt. Morgonen där på väckte mamma oss,
eller i alla fall mig för att säga de körde vi soma om och sov ut till halv 10. Där efter blev det
Skip-Bo med OTH - frukost och sedan det bästa MUSIK!

Äntligen är vi tillsammans och kan insireras av varandra med våra musikaliska sidor,
så vi trallade lite ihop tittade på några låtar och bestämmde att detta är någon vi aldrig ska sluta göra.

Så nu sitter jag här, forfarande i handuk sedan jag duschade för 2h sedan,
tänker tillbaka på de senaste 30 h och bara ler.

Ledsen detta blev så långt men vill inte glömma något.
Tack ytterligare en gång Tina, tack jag att jag bara får vara som jag är utan att behöva
anstränga mig på något sätt eller komma på
något hela tiden vi ska göra! <3
Saknar dig redan med glädjer mig till nästa gång vi
ses och kan fortsätta skapa ljuvlig musik ihop.

Xo C 


Home sveet Home

Hem kommen och ny duschad, ett krav efter att måla i 'stallet'. Av de 100% jag visar så är det inte mer än 1/3 del som syns efter ett 4h pass som målare!

Åter kommer om en stund till er, ska gå och ta mig en banan och ett glas nyponsoppa så ska ni få veta vad som hände när jag hade min Tina på besök.

Xo C


Målare/Snickare


Dags att bege sig till jobbet


Back in Town

En har hållt sig i skåne den andra inte.
En har varit borta månader den andra dagar ändå är de lika saknade och jag är lika glad att ÄNTLIGEN ha dem hemma!


<3 Två av mina Hjärtan <3


Xo C


Movie-Time

Kvällen första val var skräck, en genre jag har känt för att se den senaste tiden och valet blev 'Drag me to Hell'.
Har alltid varit negativ till skräck, men som jag säger till alla andra, Never say Never!
Så ikväll var det dags för att ge det en chans.
För en gång skull s satt jag och skrattade till en skräck skrattade kan ni då förstå hur jäkla dålig den var, men visst gillar man inte skräck och inte har nerverna för sådan film sätt inte på den för att jag säger jag skrattade till den. Fanns stunder jag grävde ner mig långt ner i soffan med ansiktet tryckt in i kudden - eller gör ni som Bex gjorde somnade till den och vaknar upp i panik när stunderna kom med ljud som gjorde att man fick kalla kårar.

Xo C

Lots to do

Stötte på en av mina läsare idag, fick veta att hon varit inne alla dagar för att få läsa något spännande. Så nu ska jag ta tag i det igen, göra debut så att ni inte slutar läsa och följa mig.

Dagen har bestått av jobb och sömn.
Sömnen behövdes då lampan inte släcktes fören imorse efter en kväll med en massa skratt, spel och umgänge borta i Hallavara.

Vi såg även film den första ar Piranha från 2010 med snyggingen ifrån The Vampire Diaries, Steven R. McQueen. Ingen film jag rekomenderar då den i stort sätt endas bestod av blod, INTE min starka sida. Men direkt Jake(Steven) kom i ruta blev det helt klart ett lyft.

Min älskade lillasyster, inte C utan M är iväg på Konfirmationsläger bortmot Örkelljunga, fick veta imorse att hon hadde också vänt dygnet och släckt nattlampan 05.00 idag. Så hon är nog kinkig idag, hoppas hon lär sig av sitt misstag, tur även kusin A är lika gammal så hon har någon hon kan vända sig till och även kan ta ett öga på henne - Tack A!

Nu ska jag göra det sista här för att bege mig iväg till Bex för tjejkväll och skräck! ;)

Hoppas bara dimman håller sig borta inatt när jag kör hem så jag ser mer än 1m och kan köra snabbare än 40km/h.

Soo long!
Xo C


RSS 2.0