Så mycket b.....

Nu börjar planerna och allt förberedande inför Fredagens stora jille gå på rätt spår. Har dock alldeles för mycket kvar att göra men som tur är är det bara Måndagen som precis lämnat och vilket betyder att det finns några dagar till godo!

Nu blir det iallafall sängen för mig, imorgon väntar jobb(precis som idag/går) denna gång ska jag dock inte "springa" runt på taket och dö av värmen utan imogon ska jag agera målare och stå uppe vid stallet och måla en massa bräder.

Sweet dreams
C


Fotograf: Tina Söderman


Lunchrast

Försökt i några minuter att lägga ut bild på vår fina middag Och nu kafferasten ute på gräsmattan under den stekande solen! Musiken är igång och alla är på gott humör, vissa när mer än de Behöver men man ska absolut inte klaga. Efter Lunchen ska jag köra in och hämta pannor på Np för att sedan förtsätta dagen uppe på taket. Xo C

Förslövskarnevalen

Karnevaltåget har gått förbi med både Ronny & Ragge, Helan & Halvan, Shrek, Blomsterflickan och en massa andra fina ekipage. Just nu sitter vi alla inne på fotbollsplanen på filtar, Hasse Andersson står på scenen och han Inledd det hela med 'Det är dans på Vejby-ängar! Ni ska få se bilder från dagen så fort jag för in dem. Nu ska jag fortsätta njuta av både sol, människor och musiken! Xo C

Golfbanan

Ledsen jag inte bloggat på ett tag, men de senaste 2veckorna har varit hektiska. Hoppas det blir ändring på detta så jag kan visa er vad som hänt de senaste dagarna, det har ju trots allt varit några av de viktigaste dagarna på året den senaste tiden.

Idag har det varit PLUGG på schemat, har även hunnit med en runda på Golfbanan. Nej jag har inte spelat utan pluggade under färden samtidigt som jag bar en golfbag och drog en annan. Lite lugnt måste man ha när det kommer 3 stressiga dagar nu famöver.

Torsdag: Jobb i Perstorp(ICA-hämta CL vid 6 för att sedan köra dit)
Fredag: Eksamen(sista sedan sommarlov) nere i Köpenhamn samt MIDSOMMARAFTON!
Lördag: Förslövskarnevalen, fest här hemma, Sound Trip uppe i Förslöv(detta är en Förslövs tradition som ingen Flörslövsbo kan missa!)

Sweet dreams
C


KöpenHamn

K-Town stod på scemat idag men underbara Bex.  Ner för att fixa allt strul som lyckats uppstå kring min eksamen. Men nu är allt ordnat och jag har fått plats, datum och tid för denna eksam. Tyvärr hamnade även denna(precis som förra året) på vad vi i Sverige kallar midsommarafton, vilket betyder att jag måste palla mig ner till Köpenhamn tidigt den 24 för att sedan sitta där i en varm sal och skriva årets sista prov för att sedan bege mig hem och hoppas på att det går både tåg och buss.

Allt löser sig vilket även detta kommer göra, allt händer av en anledning och kanske är det meningen jag ska fastna i både Malmö, Helsingborg och Ängelsholm i sammalagt 2h för att träffa prins charming, vem vet ?

Förraåret träffade jag en goodgammal vän som jag inte sett sedan 9:an, livet har sin väg och det är med hjälp av våra fötter som vi väljer att gå på den!

C

Move Time - some you just can't wait for to come out.


Ibland önskas att man var klonad..

i alla fall en dag som denna då det är Studentens lyckliga dagar. 4 student bjudningar blev man bjuden till och jag har grymt svårt att dela mig så jag vill säga till er som jag tyvärr inte kunde/kan dyka upp hos, jag är ledsen men jag önskar er ett STORT GRATTIS. Ta det lite lugnt för denna dagen lovar jag er - vill ni komma ihåg imorgon och även 2 år senare.

Nu sitter man  här i underkläder, utstigen från duschen och fönat färdigt sitt hår, nästa steg är kläder - och min hjärna har inget att komma med! Hoppas jag får något på mig då vi ska vara upp i Lya om 1h och 30min för att fira Ida.

Hoppas ni får en trevlig Fredag och vem vet, kanske så ses vi  -  C


Sjung för Studentens lyckliga dagar


2 år har gått och jag kan verkligen inte begripa det, 2 hela år har flygit förbi och jag är rädd att de kommande 2 kommer gå lika fort <3

Grattis till alla som slutar skolan, om det så är 1:an, 6:an, 8;an 9:an, studenten eller masterkandidaten önskar jag er Stort Grattis till denna fina dag(för mind del ösregnade det).

C


Chris Medina - What Are Words


Klarar ni er utan att fälla en tår, kan ni inte kalla er mänskliga!
C


Oh my God..

jag somnade! Den här packningen tar kål på mig. Usch nej, nu ska jag gör det sista i både packningsväg och även städväg för att sedan sussa kudden - kommer ju en dag imorgon också, även den kommer bli sedd innefrån en bil!

Road Trip here I come;
C


Alla OTH-fan, spetsa öronen...

för det jag har att berätta i dagens skaller är något många av er trott inte skulle hända!

Efter lite dektektiv-arbete har jag hittat två sidor som visar det jag har att visa er. Har spekulerats länge och jag har helt klart tänk och pratat att det jag har att visa er skulle hända.

För exakt 2 veckor sedan lande denna underbara tjej ut några nyheter jag blev förstenad av för att sedan inom kort läsa om det igen och därefter hoppa av glädje.

Bethany Joy skrev detta:


It´ll be back, and I´m thrilled. Förstår det knappt men they will be back - JIPPI!

Spana in den nyblivna mamman, en tjej som visar styrka, glädje och envishet - en klar förebild för många unga tjejer som vill bli något mer men även ha kvar sitt personliga liv.
Bethany Joy Galeotti;
Blog:http://www.bjgofficial.com/
Twitter:http://twitter.com/#!/bethanygaleotti

C

RSS 2.0