Dressed for success

Plötsligt händer det, efter snart ett och ett halv år där jag har pendlat mellan skolan samt jobb hos pappa, började när pappa än ägde(halva) Cama som sedan blev MICA Vistorp AB 'Mica'.
Tillbaka till saken, under dessa ett och halvt år har jag springit och lånat kläder från pappa, om jag får säga det själv lite förstora. Nu har det hänt, idag fick jag äntligen(Tusen Tack) mina egna tröjor, både t-shirts samt tjocke, i mindre storlek samt tjejmodell. Jag slipper nu se ut som jag väger xx-antal kilo mer än jag gör!
Jag rent utav storm trivs! Mjuka, sköna och de passar - jag ser bra ut, i alla fall hyffsat!
Och uppe på allt mina favorit färger - Nej mormor de är INTE gröna!

oX C

Kreativitekt

Alla har vi olika vis att visa vår kriativitet, min utdras på en rad olika saker bl.a. skissning, målning, bygga, keramik eller som det jag har börjat på nu - designa kläder!

Något jag ett tag har håll på med dock aldrig kommit så lång som till nål och tråd. Men nu jäklar händer det saker. Jag har skaffat tyg, skissat upp alla hur det ska se ut samt göras så nu jäkla*!

Förra veckan gjorde jag ett plagg, någon som har kollar på Projekt Runway?
Där pratas alltid om att många blivit kända genom att de gjort en klänning av ett annorluna meterial ex torkade majskolvar.
Jag använde inte majskolvar utan svarta stora soppåsar. Stay toned så ska ni få se hur jag gjorde samt om ni gilla resultatet!

oX C

Allmänt nere...

Vart jag än i världen vänder,
hoppas jag min lycka finns i någons händer ?


Weekend

Helgen börjar närma sig sitt slut, vilket självklart är tråkigt men det kommer flera.

Denna helg har varit fyld av trevliga fester samt människor. I Fredags stod det Hallavara på schemat då Thias firade sin födelsedag. Efter att ha kört föräldrarna till deras 45 årsfest uppe i Lya blev det mat o Hallavara för att sedan åka ner till ´Båstad för att visa sin talng på Bowlingbanan. Nja talang är nog att ta i när det gäller mig men några strikear fick jag allt. Kvällen tog inte slut där utan fortsatte hemma hon R&T med sällskaps spel samt poker(nollkoll) pinsamt värre, då jag varken har pokerface eller någon tur var jag rätt dömd till att misslyckas. En super trevlig kväll som slutade uppåt halv 3 då jag begav mig för att hämta upp föräldrarna, som vanligt när de ska hämtas hos Perssons blir det senare än sagt så jag kom inte i säng fören 5 på morgon. Tack för underbar kväll fylld av värme och skratt!

Lördagen blev shopping med mamma, samt stallet för att sedan bege sig hem och byta om för näste fest. Gabbis födelsedags firande! Massa männsikor i alla åldrar och jag hade det jätte trevligt! Något jag saknat och tycker vi får göra om snart! :) Blev serverade underbar middag med en massa gott i glasen. Även mycket prat och självklart skratt från min sida.

Dagen har varit lite lugnare, då jag haft en relativt mystisk eller annorlunda dröm blev ämnet eller det huvudsakliga i drömmen något mamma och jag idag tagit upp!
Samt jobb i stallet..

Nu sitter jag på mitt rum, sk lldeles strax bädda sängen för att sedan krypa ner till en film!

Tack alla som gjorde min helg så trevlig!
oX C

Actors born in the 80's

Some of my own favorites, some simply gorgeous(even more) and ofcourse good in what they are doing!

1980: Channing Tatum, Dear John as John Tyree
1981
: Hayden Christensen, Star Wars as Anakin Skywalker/Darth Vader
1982
: Jared Padalecki, Supernatural as Sam Winchester
1983: Craig Horner, Ledgend of the Seeker as Richard Cypher
1984
: Chris Lowell, Veronica Mars as Stosh "Piz" Piznarski
1985
: James Lafferty, One Tree Hill as Nathan Scott
1986
: Penn Badgley, Gossip Girl as Daniel "Dan" Humphrey 
1987
: Zac Efron, High School Musical as Troy Bolton
1988
: Rupert Grint, Harry Potter as Ron Weasley
1989
: David Henrie,Wizards of Waverly Place as Justin Russo



London, day two


London, day one










Till min Älskade M <3

Nu är den här, full musikvideo istället för 'bara' de första 20 sekunderna.
M, var snäll och lägg undan allt tekniskt så det inte kommer vätska i ;)

Justin fans, enjoy! It makes me wish form Christmas right now!

C


Torsdag

Idag har det varit Väla/Ikea som bland annat stått på schemat, en trevlig dag men vännen min!

Har även haft en trevlig dag med mamma där vi tagit fram vinterkläderna och lagt undan sommar - super trevlig att ha mamma för sig själv ett tag!

Då det är över en vecka sedan Tina och jag kom hem från vår lång weekend i en favorit stad tänkte jag visa några bilder från turen.. Om ni nu är intresserade?

oX C

I did it again!

Trots dagen har varit ganska grå idag både vädret och jag, alltså jag har mått bra men antagligen måste jag fått något i mig igår som jag inte tålt!

I alla fall...

Så tog jag på mig joggingskorna, satte på mig träningskläder och begav mig ut i stormen. Jobbigt var det, tänker jag stå för men halvvägs kom nästan det mesta upp igen. Jag gav mig fa* på att jag skule klara det och fortsatte.. Stolt - Absolut! Nu när jag sitter på rummet ny duschad och snart krypa ner till en film känns det riktigt bra att jag två dagar i rad har varit ute på en 'jogging'runda på nästan 1 mil.

Har ni gjort något ni är stolta över idag?
oX C

Baby Boom

Nog känner ni igen henne, en tjej som blev känd genom Lizzie McGuire (2001), ni har även sett henne i filmer som A Cinderella Story, Cheaper by the Dozen, Raise Your Voice, The Perfekt Man eller hört någon av hennes låtar om Fly and Stranger.

"2007 började hon dejta NHL spelaren Mike Comrie, de förlovade sig i Februari 2010 och gifte sig den 14 Augusti samma år. Precis ett år senare (14 Augusti 2011) berättar Duff via sin egen webbsida att hon och hennes man väntar barn!


Den 17 Oktober var hon med i The Ellen DeGeneres Show där hon berättade "the baby is a boy!".


Kryss i taket, med röd spritpenna!

OMG, tro mig det är OMG!
Trots min 'älskade' doktor har sagt ifrån(sist jag var där vill säga) att jag inte ska göra detta utsätter jag odsen lite för att se vad som händer. Ringde upp pappa för att fråga hur länge det är kvar innan han ska köra hemmåt - 30 min! Bra säger jag och skyndar mig ut till rummet bytar om för att sedan göra salladen sedan äntligen på väg.

Där står vår trevliga granne och tycker det har blivit fantastiskt fint på väg gata! Ber om ursäkt för att sedan Äntligen bege mig(läs:springa)upp till pappa! Ni läste rätt, jag har låtit cyklen stå kvar för att testa om jag klarar det - Underbar känsla!(dock tog ans.as och satte igång så nu sitter jag här och andas tungt samt hostar)

Who cares? I'm happy!
C


Starbucks

Fram til idag har vi varit väldigt duktiga och använt det många inte orkar använda mer än behövligt, fötterna! Så idag lufsar vi till det och tog tåget från väst till öst där vi nu sitter och avnjuter våra drinkar på starbucks för att sedan fortsätta till fots och upptäcka nya delar av kära London! oX C

Hearts of London

Efter 13 timmars sömn i sängar som var super mysiga kände vi att det var dag att bege oss ut och uppleve ett nytt äventyr. Men nog om idag först måste ni ju får veta några av morgondagens höjdpunkter, besvikelser, upplevelse, stopp och njutningar. Firade kusinen på hans 20års dag(sent) i Fredagskväll då Tina kom runt 22 tiden. Vi sa hejdå för att snabbt hämta packningen hemma hos mig! Hoppade in i bilen för att bege oss till tåget i Ängelholm. Inte var vi ensamma, fullt med människor och 14-15 åringar som blivit av med både det ena och andra. Byte till båt i Helsingborg, väl nere på Kastrup blev det incheckning och magnetrönken där vi klarade oss galant! Planet lyft 6:47, väl i luften somnade båda två lutande på varandra! Sömn 1h då vi vaknade av att vi var över England och dags för att landa. Framme i London-Gatwick fick vi våra väskor och tog tåget in till staden! Incheckningen på hotellet fick vi inte göra fören 14 och vi var redan här 8. Det blev Buckingham Palace, i hopp om att få se prinsen(heller hur Tina?) misslyckande! Dags att hitta någonstans att få mat, och vi gick och gick men hitta inget! 10;30 öppnade matställena äntligen! Därefter begav vi oss(med ALL packning) ner till Big-Ben, house of parlament och Westminister Abby! Underbara byggnader, it takes My breath away! Påväg sen till hotellet körde en person(taxi) som vi alla känner till - ingen mindre än Mr böna! Efter incheckningen, mycket bättre hotell än sist! Blev det att bege sig ut igen, denna gång till Kensington för att där kolla på palatset - besvikelsen, jag som hela tiden har trott vi skulle kunna få se prinsen vid Buckingham läser på en karta vi fick på hotellet att de bor på Kensington Palace sedan 300 år, och vi som just denna dag paserat Buckingham Palace 3 gånger i hopp om att få en skyltning av honom - slag i magen! Vi besökte även en underbar mataffär där vi köpte kvällsmaten(kanske även gör det idag) för att sedan bege oss tillbaka till hotellet(enkel väg 1h promenad). Efter middagen blev det TVD vilket jag somnade till(20tiden), ledsen Tina! Nu ska vi ge oss iväg till nästa! Hugs from the Teo swedish girl in London! Besvikelse: Prinsen bodde på annan plats än jag trodde Höjdpunkt: Vi har sett Rowan Atkins!!

We go together..

Nästan precis ett år sedan vi satte oss i planet för att vara med om en fantastisk upplevelse!
London here we come!


oX C (T)


Some is just born with IT!



She's a Star, true talent in-out! Good luck and keep on singing!





FÄRDIG!

Ett av alla mina små projekt är färdigt, ser dock ut som ett spöke just nu. Men huvudsaken är att även de andra delarna gör det - Mission completed!
Så när farbror M kommer hem blir han nog glad att första delen av det hela är färdigt!

oX C


Ett steg närmare..

Då var första "behandlingen" färdig inför höstmodet!
Skrev för ett tag sedan ett inlägg om detta och nu har det äntligen tagits tag i så vi får se vad släkten tycker ikväll och om det passar in dit jag är påväg!

Vilken färg är det som gäller denna höst?

oX C


Rise and Shine

Godmorgon allesammans, eller som det är för mig: God förmiddag!

Nu har jag varit uppe en timme och flygit runder, familjen har dock ledigt från skolan(alla som går/jobbar i skolan) så de ligger än och drar sig i sina sängar. Själv fick det bli 'tidig' morgon då det händer en massa saker denna dag samt jag känner på mig att natten som kommer inte kommer få de timmar de behöver om den ens får ett par!

Så därför ska jag i eftermiddag krypa ner i sängen, med de flesta saker färdiga som städning, målning, färgning, packning!
oX C

Burlesque ****


Snooze you lose, pretty boy!


Back on track!

Hemma igen, efter en helt underbar(både sällskap, ställe och vädermässigt).
Har dock sovit grymt dåligt båda nätterna, då första blev längst in där taken svejade neråt vilket gav mig no room till att röra mig överhuvudtaget, och de som känner mig vet jag "lider" av en ynka klaustrofobi och sista natten frös jag som ett aspelöv(sällan även det). Nog med att klaga, vill bara poängtera, borta bra - hemma BÄST!

Nu ska jag rap it up för att sedan lägga mig i min underbara säng då morgondagen bjuder på bl.a. bild- uppläggning/inläggning, städning, prat om det underbara som händer inom en väldigt snar framtid, skolan, keramik kurs.

Sweet dreams to you al,
C


RSS 2.0