Ta tjuren i horna

Jobbig men nödvänligt! Usch, har dragit på det i dagar men nu måste jag bara då D-day närmar sig. Lyckades få ihop en hyffsat bra mejl både med gramatiken och språket så nu får vi bara hålla tummen(bara en tack då två betyder otur) och hoppas på något positivt och trevligt som jag kan fira till kommande semester.

So long al för nu ska jag iväg ut i regn och rusk för att bege mig till en udnerbar människor och få ihop en underbar låt!

xo C


Kommaundan

Har ni något speciellt som gör att ni kan få smita undan? Något intresse som hjälpen er på något vis?
Alla är vi olika(tack och lov!) vilket gör att olika saker hjälper på olika sätt, om du behöver en hjälpande hand kanske du vänder dig till någon som står dig nära, när du har något du behöver prata med vänder du dig kanske till en psykolog? När du behöver vara ensam kanske du tar en promenad alldeles för dig själv? Självklart finns det något som hjälper till allt. Alla vis funkar och hjälper en verkligen.

Själv har jag länge varit fast i att när det är något som jag vill få ur mig, har en konstig känsa som jag inte kan förmedla med känslor, sätt att visa mig på eller prata med. Jag har aldrig tyckt om att visa exakt vem jag är, hur jag känner eller vad jag har i huvudet - men ett sätt som hjälper mig att få ut allt(viket man bara MÅSTE) är att skriva texter, eller rättare sagt skriva låtar. Mitt sätt att förmedla mina känslor på även få ut dem på det viset JAG vill. En sak jag gjort så länge jag kan komma på, så verför inte avsluta detta inlägg ed att jag precis avslutat en låt för mindre än 5 minuter sedan som jag dock inte söpt än! Blir även fortsättning imorgon ute i Torekov!

Bästa sättet att få låtskrivandet till bästa möjliga nivå är att sätta sig i ett hörn med gitarren i famnen och bara låta tankarna flöda - komma till mitt egna lilla gömme!
Simple Love It!


Rhodes 07(?) jag i full gång med skrivandet ute på balkongen efter en dag
nere på stranden, och självklart i min fina morgonrock.


Brand new day

Verkligheten ligger alltid ett steg före medan drömmen hänger ett steg efter..

'It's a brand new day,
change it if you please
It's a brand new day
and I'm feeling GOOD!'



XO C


en mening-en bild, säger mer än tusen ord


" Älska Sanningen , Förlåt Misstagen "


Full rulle


En ledig dag blev det efter många dagars jobb så vad passade man på att göra då,(?) vila, städa, packa, mysa, sova ut!? NEj, självklart tar mitt hjärta vid och jag gör 'sysslor' - rättare sagt ärende.
Kokar kaffe till frukosten då arbetarna vil ha det, sätter mig sedan i min lilla blå(länge sedan sist) åker ner till Båstad för att både äta lunch, handla bröd och hämta ut prylar hos G.
Kör sedan i all hast raka vägen till vistorsv. för att hämta upp passagerare - bilen tar oss till Ä-holm i ful fart där frissan skulle besökas. Medan F är där drar jag till ICA eller MAXI Stormarknad där det bli shopping, haha - UNDERBART!

Men två listor och ett rätt nytt ställe blev jag verkligen en yrande höna i hönshuset. Tur det inte finns ett speciellt sätt att gå igenom affären på Eller finns det? Om har jag verkligen misslyckats.

Nu ska jag lägga mig i en uppvarmd säng och mysa lite fr morgondagen blir det jobb, jobb och åter JOBB!

xo C


3 weeks later

Tiden bara springer iväg, då det var över 3veckor jag senast skrev något här så kan man även säga att jag hunnit med tusen med saker.
Resa, sol, lyx, fest, mys, familjetid, tjat, låtskrivande etc.
Igår ar en ny början, kanske e famtid som skrevs - vem vet!
Bra blev det iaf.

Sov ensam i vårt stora hus inatt, första gången någonsin. Gjorde så mycket jag kunde innan jag gick till sängs så att jag snabbt skulle somna- lyckades jag?
Nja, inte precis. Men efter lite tänkade på det Tina och jag pratat om de senaste gånger vi ska sova så gick det hur bra som helst.

Nu sitter jag här iväntan på att familjen ska dyka upp och vardagen åter  blir sig lik.

xo C


RSS 2.0