Prima-Ballerina

När ni ska ut och resa, kvittar om det bara är över helgen eller 5 månader, till grannbyn eller till Thailand händer det att ni får resfeber då?

Vad är resfeber för er, eller vad betyder det igentligen? Att man har svårt att sova, huvudvärk, nervös, vad?

Själv mår jag primaballerina, inga nerver som hoppar eller drömmar de få timmar man brukar få på en natt innan resedagen anländer. Detta inntebär inte att jag sover dåligt, utan att vi bokar tidiga flyg och har för den delen oftast 2,5-3 h till flygplatsen.
Skulle mer vilja säga att jag packar så pass sent att det oftast blir klart precis innan allt ska lastas in i bilen. Därför blir det att natten flyger förbi och timmar i sömn blir mindre..
Xo C


Något intresse som ni har men inte vågar visa andra, ta fram de!

Min är att dessigna, inte nog med hur, trädgårdar, konst, inredning utan - MODE!
Klänningar först och främst!


Vad har ni för några gömda intressen?
oX C


Oh Babe, you light up my world like nobody else

Olyckor sker snabbare än vad man kan ana.
Ta mig till exempel, igår var jag uppe i stallet för att jobba. På eftermiddagen la jag ner skolböckerna samt hammaren för att bege mig på vedhögen som skulle klyvas. Ni behöver inte säga till mig att vara försiktig för det är jag enormt, tyvärr räckte det med några få hundra delar av en sekund så hade det hänt. Pågrund av att det gick så pass fort som det gjorde vet jag inte hur det gick till. Men bara efter ett tag kände jag att något hänt på vänsta handen.
Förra gången jag skadade samma hand höll jag den neråt för att slippa se om något hänt. En av de sämre ideer då blodet började rinna, glömde ta handen över huvudet.
Alltså flög handen upp i luften igår och det gick fort, stängde av klyven för att smått springa in i stallet. Ringer mamma för att fråga var första förbandslådan var gömd - finns nog INGEN! Pappa sa samma sak - finns nog INGEN!
Papper runt fingret vilket fick bytas tre gånger. Upp till skolan för att hämta mellansystern för att sedan köra hem och sätta ett förband runt fingret.

Av gick det inte - Tack GODE gud!
Men blev ett hyffsat djupt hack så fingret är ej användbart då det gör ont varje gång jag råkar vika det.
Får se hur det ser ut ikväll när jag ska byta förbandet.
oX C

RSS 2.0