Back to "Normal"

Sorry uppdateringen, vet vad alla säger ochursäktar sig för detta tänker inte göra samma sak då jag bara vill be om ursäkt för min frånvaro. Har tänkt att komma igång igen då jag verkligen behöver sammla tankarna och prata av mig lite.

Har hänt så grymt mycket sedan sist jag skrev och önskar jag bara kunde bomba ner inlägget med allt men måste tyvär ta det nästa gång då jag måste skynda mig - varför? Jo, det är så att jag ska se den efterlängtade filmen Eclipse, tredje filmen i serien Twilight. Vännen Re(Bex) kommer och hämtar mig snart och jag har precis kommit hem från jobbet så nu ska jag snabbt in i duschen frächa till mig fr att sedan 20 befinna mig i Ä-holm.


Har någon konstig känsla inanför bröstkorgen - spännande, spännande, SPÄNNANDE!

xo C


TickTack

Vilket är viktigare tid eller pengar?



Enligt mig är tid viktigare och mer dyrbart. Lägger min grund på det att pengar kan man tjäna in igen om du en dag mister det, som man säger, mister du en står det tusen åter. Men mister du tid i ditt liv kan du aldrig få det igen. Så genom dessa tankar tycker jag du ska ta vara på tiden du har, lev livet och gör det du vill. Strunta i kostnaden eller pengar för det kan man alltid få igen. Tiden du har är bestämd och går inte att vinna tillbaka.

Genom detta väljer jag t.ex. att leva i nuet, ta en dag i taget. Dock är jag inte lika duktig på att ta risker och utsätta ödet eller göra något jag tycker är skämmigt och pinsamt. Lär dig av mina misstag.
Står dröm killen framför dig ta steget fram inte steget tillbaka!

Tiden springer tyvärr för fort iväg .

xo C


Photoshop

Varje dag lär man sig något nytt, idag var det ingående photoshop som stod på schemat för att vi ska lyckas bli klara med projektet denna vecka.
Går jag inte här ifrån med fyrkantiga ögon kommer jag äldig någonsin drabbas av det. Sitter intryckt i datorrutan för att linjerna ska bli så bra som möjligt . Nu efter 3h känns det me som 12.

Phototshop är ett märklig men intressant program som i alla någon gång borde prova på. Vet att s'akert 99% av er som läres det redan har provat på det säger jag bara: Ge det en chans till, jag blev iaf inte besviken!

xo C



Keep on jogging!


Break down

Efter att haft mitt lilla break down ska jag nu äntligen gå till sängs förr att tidigt imorgon bitti lämna underbara R-Bjäre-Ä-holm-Skåne-Sverige. Där 5 sprallande tjejer väntar för gruppearbejde.

1 Juni, vilket betyder 17 dagar kvar till den STORA dagen. Om man bara visste hur man skulle lägga upp allt.

Har iaf efter mycket om och men skickat in min Fagval till uddannelse og studerande och har nu valt vilken inriktining jag ska läsa nästa termin(år!). Nerverna gav vikan och jag hamnade i en sorts trans där allt bara var skit. Nu hoppas jag det blir lite enklare då jag 1h försent beger mig nyduschad, in smörjd av cocoskräm till min underbara säng och drömvärld.

Sweet dreams to you al,
xo C


Federer vs Söderling

Ibland är man stolt att vara svensk.
Efter flera förluster mot Fedrer var det än en gång dags för Söderling att möta Fedrer. 15:30 började matchen som ska gå till historia. Efter 4 set var matchen klar och vår älskade Söderling tog hem segern efter många nerver här hemma i tv:soffan. HAN VANN!

Men vi får inte glömma även om det kändes som en final var det bara kvartsfinalrysaren i Öppna franska, så nu väntar fortsättningen och Söderlings kamp mot toppen.

Good Luck R.S!


13:de gången gilt, vad var det jag sa! (internt skämt)


Senaste skvallret

Skvaller dags, en ny punkt jag tänker ta upp då jag själv älskar skvaller. Denna punkt kommer innéhålla skvaller, det senaste ifrån kändisvärlden eller min värld. Saker som jag tycker är saftiga och intressanta att läsa om, eller höra talas om själv. Sånt som jag spenderar några extra sekunder på för att höra och lägga till minnet.



Miley Cyrus sjöng kärlekslåt till Nick Jonas


-
"Vi kommer alltid att hitta tillbaka till varandra"

Miley Cyrus har skrivit en kärlekslåt om exet Nick Jonas.  

Den 17-åriga skådespelerskan uppträdde inför en fullsatt arena i Lissabon i Portugal i lördags när hon avslöjade hemligheten bakom låten ”Full circle”.  

— Den handlar om två personer som, oavsett vad som händer, alltid kommer att hitta tillbaka till varandra, oavsett vad någon säger eller vad dåliga människor gör för att hålla dem isär, sa Miley till publiken innan hon avslöjade vem låten handlade om:  

— Surprise, surprise…det handlar om en i Jonas Brothers.  


Vad säger ni om Mileys nya outfit?


Ö-tåg

Nästa station: Landskrona-Landskrona, kom det precis ut ur högtalarna och jag närmar mig med lätta steg kära Bjäre.
Efter att i K-hamn ha sprungit för att hinna med det tidiga tåget är det så passt förseenat att jag missar tåget som tar mig ifrån Malmö vidare. Utan det blir till att vänta i 30 minuter på nästa.

Vädret var inte det finaste i K-hamn, regnet föll och graderna var små, väl över till Sverige slutade regnet falla men några mega plus grader vill jag inte påpeka det är.

Pendling är kanske inte det som ligger 10 i topp på min favorit lista utan det är något jag bara måste då jag inte planerar att flytta. Så nu har jag 20 min kvar sen är 25 (om ej förseeningar sker) kvar sen är det bara att springa till bilen för att sedan köra hem till lilla R.


Ö-tåg, med betoning på Ö:et!


...

Är denna skola verkligen något för mig?
Eller har jag följt grupptrycket, kanske rädd för vad andra kommer tänka och tycka!

C


RSS 2.0