10.10.10

En alldeles egenklassad dag som inte kommer komma igen!
Människor brukar dra till med stora fester, dop eller bröllop för att ha denna dagen til din egen dagen där år, månad och dag består av samma siffra.

Själv ägnade jag dagen åt att träna. Ni läste rätt! Först väckt på morgonen för att sedan åka upp till farmor och farfar där det vad dags föra eldning. Allt gammalt skit ifrån 1928 skulle brännas upp istället för att ligga i göselhögel och bi ännu äkligare och dra till sig mer ohyra. Så på med arbetskläderna och vantara och använda alla muskler i hela kroppen! Tur för mamma att hon har en dotter som mig(hostHAhost) för muskler var verkligen något som behövdes för att konka på dem ruttna dörrar, stacket och bräder från stallet. När klockan sen väl slog 16 blev det dag att snabbt springa in i huset för att byta om till dagen 2:a outfit - Träningskläder för nu var det dags för AfroDans. Helt klart ett intensivt pass.

Nu efter känner man sig riktigt duktig efter dagens träning, jobbigt för stundern men underbart nu efter. Och imorgon är det dags igen - på med arbetskläderna och stiga upp halv 6 för att bli snickare för veckan och imorgon är första dagen. 

Dags att lägga sig tillrätta då morgondagen kommer bli långa!
Xo C


Vårens eldning hos farmor och farfar.
Dagens var 10 gånger större varmare.


Kommentarer
Postat av: Rebecca

Hard work is the right work! <3

2010-10-10 @ 22:57:51
URL: http://lovingmylife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0