Summerland



Tack och lov för serier. Att ha något att följa dagarna de kommer ut eller som jag gör tittar på de via nätet. Hittade en serie jag följde på tv för 5år sedan, summerland. En serie som hade premiär den 1 juni 2004. Två kända ansikten som vi känner igen idag från andra filmer är Jesse McCartney(Theodore i alvin och gänget, låten Levin), Zac Efron (High School Musical, 17 again).

Handling:
Modedesignern Ava bor i Playa Linda, en strandort i Kalifonien, med sina tre bästa vänner: hennes fd pojkvän Johnny, den australienska surfaren Jay och kollegan Susannah. Hon lever ett bekymmersfritt liv, men plötsligt dör hennes syster och dennas man i en tragisk olycka. När testamentet offentliggörs visar det sig att Avas systers innersta önskan var att barnen skulle hamna under Avas tillsyn.

Sextonårige Bradin (Jesse McCartney) har sin egen sorg att bearbeta men han gör sitt bästa för att hjälpa sina yngre syskon. Trettonåriga Nikki (Kay Panabaker) som alltid avgudat sin moster känner plötsligt en stor vrede mot Avas försök att ta deras mors plats. Åttaårige Derrick (Nick Benson)har stora problem med att försöka förstå liv och död.

Serien följer de strider som bildas med vänner och familj, hur deras anpassning
till det nya livet tillsammans går ihop.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0